БРИЛАНТ ДИЗАЈН

Предности

Чувствувајте се удобно. Прозорците од профилот Брилант Дизајн обезбедуваат удобна животна средина - дури и кога е надвор невреме и снег. 

 • Огромен избор на бои и облици по ваша желба
 • Безбедност во вашите 4 ѕида благодарение на одличната заштита од провали
 • Одлична заштита од бучава, за мирен сон
 • Повеќе удобност за живот, поради совршена топлинска изолација
 • Лесно чистење, благодарение на завршна обработка ХДФ (High-Definition-Finishing - HDF)

Уживајте во изборот на бои и форми

Постојат многу архитектонски можности со избор на индивидуалните форми, на пример кружни, коси и триаголни прозорци како и изведби на решетки.

Од преку 220 бои може да се избере посакуваната боја. Спектарот на бои КАЛЕИДО КОЛОР обезбедува слобода во дизајнот: Актуелни метални тонови, топол дрвен изглед или трендовски пастел - КАЛЕИДО КОЛОР ја исполнува секоја индивидуална желба за боја.

Постојат повеќе од 220 бои за дизајнирање на прозорецот.


Техника

 • Топлинска изолација Uw до 1,3 W / m²K
 • Звучна изолација Rw = 45 dB
 • Отпор на провала до RC3
 • Дебелина на профил 70 mm 
 • 5 комори
 • Дебелина на стакло 41 mm
 • Сеопфатни дихтунзи за заштита од провев и влага
 • Пропустливост на воздухот 4
 • Заптивност на вода од пороен дожд 9А
 • Отпорност на ветер B5

Влезни врати

Направетете ги вашите четири ѕида во оаза на благосостојба со влезни врати од брилант дизајн.

Печати