Композитни профили за тераса

ТЕРАСИ ОД СОНИШТАТА СО РЕЛАЦО

Долготрајна радост и пријатно чувство  при газење со боса нога: Со РЕЛАЦО даските за тераси направени од композитен материјал ВПЦ РАУВУД (WPC  RAUWOOD) – комбинација од дрво и полимерни материјали, добивате квалитет на највисоко ниво. Модерно, едноставно или елегантно  – РЕЛАЦО даските за тераси овозможуваат индивидуално уредување на секоја тераса.  

РЕЛАЦО колекција

Дознајте зашто РЕЛАЦО профилите ги исполнуваат и највисоките очекувања.

РЕЛАЦО пуро

Нашиот најпродаван профил за подови. Со атрактивни бои и структурирани површини.

РЕЛАЦО финело и натуро

Природен дизајн: РЕЛАЦО финело и натуро имаат модерен изглед и оптика на вистинско дрво.

РЕЛАЦО коро

Луксузна издржливост: РЕЛАЦО коро и калмо уверуваат со својата стабилност и одржливост. 
Печати