Мој дизајн. Моја колекција

РЕЛАЦО декинг за тераси
РЕЛАЦО декинг за тераси
РЕЛАЦО декинг за тераси
РЕЛАЦО декинг за тераси

РЕЛАЦО пуро, финело, натуро, коро и калмо се извонреден избор на профили за подови за тераси кои имаат исклучителен дизајн и изглед кој буди топло чувство како дрво.

Голема или мала тераса, балкон, двор или површината околу базени, скалила: сето тоа може да се покрие со трите колекции со шест различни структури на површини во многубројни бои и димензии и тоа со индивидуална слобода на уредување на терасата или доворот.

ПУРО - безвременскиФИНЕЛО И НАТУРО - стилски КОРО И КАЛМО - софистициран


ЕДНОСТАВЕН, КЛАСИЧЕН, ЕЛЕГАНТЕН

РЕЛАЦО пуро е наменет посебно за големи површини. Го има во осум природно убави бои, како стабилен празен профил или како благороден масивен профил. РЕЛАЦО пуро едноставно, секаде, може да најде своја примена.

КРЕАТИВЕН, МОДЕРЕН, ВОЛШЕБЕН

Колекцијата РЕЛАЦО финело и натуро со нејзиниот изглед на природно дрво и пријатно чувство при допир со боса нога го привлекуваат секој љубител на добар дизајн.

БЛАГОРОДЕН, ЛУКСУЗЕН, ОТПОРЕН
РЕЛАЦО коро и калмо се врвот на колекцијата. Фино изработените нмасивни профили со апсјклинг јадро ''Upcycling-Kern'' воодушевуваат со екстремна стабилност, долготрајност и одржливост.

Предности со РЕЛАЦО пуро

  • 8 природни бои и две широчини на профили 
  • посебно наменети за големи површини
  • ново: брзо полегнување, без предходно бушење

Предности со РЕЛАЦО финело и натуро

  • колекцијата е наградена со наградата Ред Дот
  • 6 пати побрзо полегнување благодарение на патентираниот систем за брзо полегнување
  • мала висина: идеално за реновирање 

Предности со РЕЛАЦО коро и калмо

  • исклучително отпорни масивни профили, за поголема стабилност, екстремно долготрајни

  • оптимална симбиоза на одржливост и долготрајност со совршено обработено внатрешно јадро.

  • голема слобода при дизајнирање: можи се дури и заоблени форми!

Печати