РЕЛАЦО пуро

Подови за тераса
РЕЛАЦО пуро подови за тераса

РЕЛАЦО пуро - нашиот најкупуван профил за под : Со атрактивни бои и структури.

РЕЛАЦО пуро дава неограничена слобода за уредува со своите атрактивни бои и две структурирани површини -- независно од големината и формата. Профилот со комори, благодарение на иновативниот систем за монтажа овозможува едноставно полегнување.

Предности со РЕЛАЦО пуро

  • 8 различни изгледи на дрво
  • посебно наменет за големи површини
  • брзо полегнување без претходно бушењеДимензии

ВидДолжинаДимензија
Профил со комори

4000 mm

5000 mm

6000 mm

195 mm x 30 mm
Профил со комори4000 mm
5000 mm
6000 mm
140 mm x 30 mm
Масивен профил4000 mm
5000 mm
6000 mm
140 mm x 30 mm

Површини на РЕЛАЦО пуро

Двете димензии на композитниот профил РЕЛАЦО пуро ги има во две различни структурирани површини и тоа со жлебови и со бразди:

РЕЛАЦО пдови за тераси тера (површина со бразди)

површина со бразди


површина со жлебови

површина со жлебови
Голема палета на бои на РЕЛАЦО пуро

Независно дали ќе се одлучите за површина со жлебови или со бразди, можете да ги одберете следниве бои: 

РЕЛАЦО тера

тера


РЕЛАЦО амбра

амбра


РЕЛАЦО аметиста

аметиста


РЕЛАЦО сасо

сасо


РЕЛАЦО чиотоло

чиотоло


РЕЛАЦО грано

грано


РЕЛАЦО фумо

фумо

РЕЛАЦО крема

крема


Печати