РЕЛАЦО финело и натуро

РЕЛАЦО финело и натуро
РЕЛАЦО финело и натуро

РЕЛАЦО финело(finello) и натуро (naturo)  - природен дизајн

Мој вкус, мој избор. Три различни структури на површини и три бои. Дадете и слобода на Вашата креативност. РЕЛАЦО финело - површина со бразди, РЕЛАЦО натуро - површина со бразди и жлебови, РЕЛАЦО рива со бразди и жлебови на другата страна.

РЕЛАЦО финело и натуро профилите можете да ги добиете во широчина од 169 mm и две должини 4.000 mm или 6.000 mm.

Предности со РЕЛАЦО финело и натуро подовите

  • природен изглед на вистинско дрво 
  • исклучително брз систем за монтажа
  • идеален за реновирање поради малата висина 

 

Дизајн во кој ќе се вљубите 

Колекцијата РЕЛАЦО финело и натуро дава чувство на вистинско дрво на изглед и на допир. Софистицираната површна со визуелна структура на дрво во три варијанти на вашиот двор му дава единствен стил и притоа пријатно чувство додека газите боси без опасност од лизгање.

Овој профил освојува и со екстремно брзото полегнување кој е пред другите системи поради иновативниот начин на прицврстување без навртки, зачудувачки високите врдности на издржливост (стабилен систем на комори), невообичаено веродостојни бои поради имплементираната УВ заштита како и минимално одржување.

Димензии

ДолжинаДимензија

4000 mm

169 mm x 23 mm
6000 mm169 mm x 23 mm

Структура на површините РЕЛАЦО финело и натуро

Површина ФИНЕЛО: со бразди


Површина НАТУРО: со бразди и со жлебови 

Површина РИВА: со бразди и со жлебови  

Бои РЕЛАЦО финело и натуро 

Трите атрактивни бои тера, тасо и пино даваат пријатно оптичко чувство како кај дрвото.  Пријатно, топло и без избледување. Сите бои ги има во трите различни структури на површини. 

Профил за тераса РЕЛАЦО финело и натуро, со бразди и со жлебови

РЕЛАЦО финело и натуро боја: тасо

тасо


РЕЛАЦО  пино

пино


Печати