РЕЛАЦО коро и калмо

РЕЛАЦО коро (coro) и калмо (calmo): Луксузна издржливост  

Јако јадро и јака површина! Масивното јадро на профилот со помош на горниот слој дополнително се заштитува од надворешни влијанија и така го прави најдолготрајниот профил во нашата колекција. Површината се обработува со специјална четка и така има висококвалитетен дизајн. 

Предности на РЕЛАЦО коро и калмо

  • Исклучително отпорен масивен профил за зголемена стабилност, екстремно долготраен
  • Оптимална симбиоза од одржливост и долготрајност, со совршено обработено Upcycling-внатрешно јадро
  • Голем степен на креативна слобода: можни се дури и кружни форми!

Долготрајност и одржливост 

Во стабилното јадро на профилот за тераси РЕЛАЦО коро своја примена наоѓаат на пример капачиња од PET-шишиња. Со големата компетенстност за квалитетни материјали настанува висококвалитетен, робусен а истовремено еколошки материјал. РЕЛАЦО коро на Вашата тераса и дава пријатен амбиент во кој ќе се чувствувате убаво а истовремено ќе допринесете за совесно користење на реусрсите.

Димензии на РЕЛАЦО коро и калмо

ДолжинаМерки

4000 mm

140 mm x 23 mm
6000 mm140 mm x 23 mm

Површинската структура на РЕЛАЦО коро и калмо

Софистицираната површина на РЕЛАЦО коро и калмо гарантира пријатно чувство и кога сте боси - без лакирање и подмачкување. А најдобро од се: оптимизираниот систем за монтажа на РЕЛАЦО коро и калмо овозможува лесна промена на поединечните профили доколку тоа е потребно, на пример во случај на санација. 

Профили за тераса РЕЛАЦО коро, со бразди и со жлебови

Површина КОРО: со бразди и со жлебови


Профили за тераса РЕЛАЦО коро, со бразди и со жлебови

Површина РИВА: со бразди и со жлебови 

Профили за тераса - површина калмо: со фини бразди

Површина КАЛМО: со фини бразди 


* достапни со одреден рок на испорака

Бои на РЕЛАЦО коро и калмо 

Боите брасо и грисо овозможуваат оптика на вистинско дрво на терасата, што дополнително придонесува за пријатно чувство – пријано, топло и без да создава меури. Сите бои ги има во двете површински структури. 

Грисо

Грисо 


Бросо

Бросо Печати