Планер за тераси

Планер за тераси РЕЛАЦО

РЕЛАЦО Планер за тераси: уредување на Вашата тераса

Сакате една сосема пријатна, интимна тераса? Со РЕЛАЦО планерот за тераси уредувањето на терасата е навистина едноставно и лесно. Нашиот он лајн конфигуратор ќе ви помогна при деталното планирање и пресметка на количините и материјалите. Затоа искористете ги двата наши конфигуратори. 

RELAZZO Terrassenplaner

Испланирајте ја вашата тераса со фотодизајнерот 

Со РЕЛАЦО фотодизајнерот можете да ја најдете соодветната форма, фоја и правец на полегнување на профилите за вашата тераса. Вметнете слика од Вашата терасе. Совети како да направите фотографија ќе најдете во самиот РЕЛАЦО фотодизајнер. Така можете да ја уредите вашата тераса токму онака како што сте ја замислиле.  
Уредување на терасата

Terrassenplaner: RELAZZO Materialbedarfsplaner

Одредете ја оптималната количина на потребен материјал 

Планерот за потребен материјал за тераси ќе ви помогне како чекор по чекор да направите пресмека на оптимална количина на потребен материјал за уредување на терасата со РЕЛАЦО профилите во саканата боја и структура на површина и тоа со вклучени дополнителни делови како дихтунзи за фуги, завршни лајсни. 

Пресметајте ја потребната количина


Композитни профили за тераса

Профили за тераса

РЕЛАЦО профилите за тераса од композитен материјал се решение за секој вкус. 

Барање на партнер

Овде ќе најдете стручен партнер за РЕЛАЦО подовите за тераса. 

Печати