Одржливост

Одржливи и иновативни

РЕХАУ се залага за иднината. Како фамилијарно претпријатие ние размислуваме и делуваме далекусежно за генерациите кои доаѓаат. и тоа со цел да бидеме одржливи. Во нашиот дигитален извештај за одржливост  прочитајте како ние  се поставуваме на економските, еколошки и социјални предизвици. 

Дигитален извештај за одржливост на РЕХАУ:

DEUTSCH: nachhaltigkeit.rehau.com
ENGLISCH: sustainability.rehau.com

Ansprechpartner

Nachhaltigkeitsbeauftragter REHAU Gruppe

Andreas Jenne

REHAU AG + Co
Ytterbium 4
91058 Erlangen
Tel.: 09131 / 925 - 481
sustainability@rehau.com

Печати