Прес

Прес

Добредојдовте во нашиот прес

Топ производи

Медиатека

Во нашата медиатека ќе најдете матријали за телевизија и радио, како и актуелни публикации за нашата фирма.

Бројки и факти

РЕХАУ е интернационална водечка премиум марка за полимерни решенија во полето на градежништвото, автомотиви и ...

REHAU Unlimited

Дознајте повеќе за тоа како РЕХАУ се соочува со трендовите, визиите и предизвиците на иднината.

Новости

31.05.2018
News

„Модерни системи за градежна техника – РЕХАУ површински системи за греење и ладење“

Во комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија РЕХАУ одржа предавање за архитекти ...
12.01.2018
News

РЕХАУ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ ВО ЗАГРЕБ 2018

„Ниту еден спорт не е така моќен и не ги поврзува луѓето во Македонија како што тоа го прави ракометот. Европското ...
05.06.2017
News

РЕХАУ подржувач на кампот Кирил Лазаров

РЕХАУ и Кирил Лазаров продолжуваат заедно да инвестираат во градење на вистински вреднонсти кај децата РЕХАУ, и ...
26.10.2015
Компанијата

Одржливост според план

РЕХАУ го објавува вториот извештај за одржливост
27.07.2014
Компанијата

РЕХАУ на саемопт Ино Транс 2014 во Берлин

Системи за модерни инфраструктурни проекти. 
21.02.2014
Micropages

РЕХАУ на саемот FENSTERBAU FRONTALE 2014

РЕХАУ на саемот FENSTERBAU FRONTALE 2014 од 26. до 29. март 2014 во Нирнберг, Германија - хала 4A, штанд 123
10.04.2013
Компанијата

ПОСЕТА НА ФАБРИКА НА РЕХАУ

ПОСЕТА НА ФАБРИКА НА РЕХАУ
30.07.2012
News

РЕХАУ ја подржува иницијативата "Саути Ку"

Know-how и иновативни системски решенија за пилот проектот во Кенија.
13.02.2012
Micropages

Полимерен пакет за Стрит Скутер

Модуларниот концепт за батерија од РЕХАУ дава можност за поголем потенцијал
Печати