Ракометен камп КЛ7

New Content Item (1)

И оваа година РЕХАУ е горд партнер на ракометниот камп Кирил Лазаров, кој се одржува во Охрид овие две недели.

Ние ги имаме најдобрите производи на пазарот па така и гордо ги подржуваме најдобрите проекти во државата.

Во кампот овие 2 недели тренираат вкупно 400 деца и тоа директно под капата на најдобриот ракометар Кирил Лазаров.

Секоја година кампот добива се повеќе на значење и популарност, особено заради тоа што инвестира во најважната нишка во едно општество – децата.

 

РЕХАУ ги покани на кампот своите клиенти, производители на прозорци, на ручек со Кирил Лазаров. Дојдоа 14 клиенти.

Заедничката подршка на спортот се повеќе не сплотува како партнери.  

 

 

Печати