Ние за нас

Verw_Rehau_Rheniumhaus_28_290828_0 - 290828

Engineering progress - Enhancing lives
Инженерски напредок - подобрување на животoт

За енергетско ефикасно градење, употреба на обновливи извори на енергија и управување со водите, како и за мобилност и модерно живеење, РЕХАУ има одржлив придонес за еколошките и економските предизвици на иднината. Компетентноста и ентузијазмот за иновации нè направија водечки понудувач на системски решенија и услуги, засновани на полимери, во областа на градежништвото, автомотивите и индустријата. Благодарение на комбинацијата на високи развојни перформанси и силни децентрализирани организации за продажба и услуги, ние сме еден од врвните понудувачи на пазарот. За нашиот успех како врвен бренд за нас се неопходни: највисок степен на професионалност при развој на материјалите и изведба, како и страста кон фасцинантниот, неограничени потенцијал на полимерните материјали.

Engineering progress

Enhancing lives