Прозорци Еуро Дизајн 70

Прозорци Еуро Дизајн 70

Едноставно повеќе радост во животот

Еуро Дизајн 70 се профили на прозорци за низок буџет и нудат многу светлина. Благодарение на нивниот тесен дизајн, останува повеќе место за стакло. И тоа го зголемува расположението. Затоа што: Пространите погледи и сончевите зраци даваат важен придонес за вашата благосостојба.

Предности:

 • Со светло преплавени соби
 • Огромен избор на бои и облици за вашите желби
 • Безбедност во вашите 4 ѕида благодарение на одличната заштита од провали
 • Одлична заштита од бучава, за мирен сон
 • Повеќе удобност за живот поради совршена топлинска изолација
 • Лесно чистење благодарение на завршната обработка со висока дефиниција (High-Definition-Finishing - ХДФ)
Euro-Design 70 Fenster

Уживате во слободата – во бојата и обликот

Избирате од многубројните архитектонски можности со индивидуални облици, на пр. кружни, коси и триаголни прозорци, како и испакната конструкција.

Избирате помеѓу повеќе од 220 декорации на Вашата сакана боја. Вашата фантазија овдека ќе биде без граници.

Нашиот спектар на бои КАЛЕИДО КОЛОР Ви ја овозможува секоја слобода на дизајнирање: без оглед дали станува збор за металик тонови, топол изглед на дрво или тренди пастел – КАЛЕИДО КОЛОР ја исполнува секоја индивидуална желба за боја.

farben-mk - 110027


Техника

 • Топлинска изолација Uw до 1,3 W / m²K
 • Звучна изолација Rw = 45 dB
 • Отпор на провала до RC2
 • Дебелина на профил 70 mm за потенок стил
 • 5 комори
 • Дебелина на стакло 41 mm
 • Сеопфатни заптивки за надежна заштита од провев и влага
 • Пропустливост на воздухот 4
 • Заптивност на дождовна вода 9А
 • Отпорност на ветер B5

Материјали за преземање

Специјализирани партнери во Ваша близина

Најдете ги нашите партнери со кои директно ќе може да контактирате.

Побарајте специјализирани партнери

Промената на прозорци е толку едноставна

Се извршува брзо, чисто и некомплицирано.

Погледнете го видеото

Engineering progress

Enhancing lives