Nyheder


Creative Design Collection


Creative Design Collection

Design. Kreation. Individualitet.

Kanter, der passer til pladeoverflader og et look, som var det helstøbt: det er helt klart en af REHAU kantprogrammets styrker. Men skal en kant altid fortsætte overfladens struktur og farve? Vi mener "Nej", det er designet, der afgør det.

Ud over Premium-lagerkollektionerne har REHAU udviklet Creative Design Collection. Med denne tager vi dig med ind i en verden af kreativitet og individualitet. Materialeblandinger af metal og glas, realistiske træmaterialer, tredimensionale effekter og illumination: Sortimentet tilbyder helt nye og overraskende muligheder indenfor kontrastkanter.

Lad dig inspirere, og bestil gratis kantprøverne fra Creative Design Collection med det samme.

Creative Design CollectionFLIPDOOR


FLIPDOOR

The Art of Storage

Når man kunstfærdigt iscenesætter opbevaringsrum og tænker funktionalitet ud over gængse konventioner, bliver et møbel pludseligt til mere end blot et køkkenoverskab, og der opstår noget helt nyt: FLIPDOOR. Eller som vi selv kalder det: The Art of Storage.

Silhuetten med den lige linje – uden synligt føringssystem – begejstrer ved første blik, men FLIPDOOR er også et ægte blikfang. Derudover overbeviser FLIPDOOR med fremragende præcisionsevne på alle niveauer: fra den særligt letglidende forskydningsmekanik, den pladsbeparende åbningsmekanisme og den færdigmonterede levering.

Læs mere her:


Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT