New Content Item
New Content Item
New Content Item

SIGNA BASE og SIGNA STYLE BRYSTNINGSKANALER til TF-Bygget, fløy 1, ved NMBU på Ås

Ved rehabilitering og utvidelse av fløy 1 i TF-kvartalet ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet har REHAU levert 500 meter brystningskanaler av type SIGNA BASE og SIGNA STYLE samt minikanaler ATRIANE.  I kantineområdene er det også montert kombinasjonen av SIGNA STYLE aluminiumskanal i eloksert utførelse med SIGNA BASE lokk i polarhvitt. 

Den 4.500 m2 store bygningen fra 1960-tallet er oppgradert med nye miljømessige løsninger, slik som massivtre, sedumtak, overvannshåndtering og solpaneler for egen energiproduksjon.  Til den eksisterende bygningsmassen er det bygget et moderne og stilig tilbygg med bl.a. kantinearealer og takterrasse.  De elektriske installasjonsarbeidene er utført av Ski Elektriske AS, og arkitekten er FABEL Arkitekter AS.

OmrådeCAMPUS Ås
EierNMBU/Statsbygg
InstallatørSki Elektriske AS
ArkitektFABEL Arkitekter AS
År2018