Očekujte više od vode

U svakodnevnom životu vodimo računa o tome da naša hrana i proizvodi budu najvišeg kvaliteta.

Zašto prihvatiti kompromise kod pitke vode? Uz REHAU možete da očekujete više od pitke vode.

Mehr als nur eine Wasserinstallation

Ihr Trinkwasser kann mehr als nur aus der Leitung zu fließen. REHAU hat jahrzehntelange Erfahrung und innovative Materialien zu einem effizienten System kombiniert: RAUTITAN steht für mehr Qualität, Hygiene, Sicherheit und dabei weniger Energieverbrauch.


Erwarten Sie mehr von Ihrer Wasserinstallation – mit REHAU und dem RAUTITAN Trinkwassersystem.


Bolji kvalitet zahvaljujući bezolovnom materijalu

Kvalitet je bitan kriterijum prilikom kupovine za porodicu. Vodimo računa o tome da konzumiramo najbolje proizvodel. Zašto to ne radimo i kod pitke vode?


Primenjujući RAUTITAN sistem vodovodne instalacije možete da očekujete bolji kvalitet vode. Sistem je opremljen novim fitingom koji je u potpunosti bez olova čime osigurava najbolju pitku vodu za Vas i Vašu porodicu, iz dana u dan.

   

Saznajte više o kvalitetu pitke vode

Bolja higijena

Higijena se podrazumeva, zašto ne i kod pitke vode? Ukoliko Vaša vodovodna instalacija ima manjkavosti ili je pogrešno ugrađena cevovodi predstavljaju idealno tlo za Legionele I druge patogene: dugi periodi mirovanja vode u cevovodu podstiču rast I kod određenih temperaturnih opsega patogeni se veoma brzo razmnožavaju.   

Ovako možete da očekujete bolju higijenu:Kretanje

Preporučuje se prstenasti cevovod: kada otvorite slavinu pokreće se kompletan sadržaj cevovoda i svako mesto se ispira.


Izolacija

Izolacija RAUTITAN cevi je izuzetno efikasna. Zbog toga je nastanak temperatura, koje podstiču razmnožavanje bakterija, značajno usporen.Zaptivanje

RAUTITAN tehnika spajanja je izuzetno neporpusna i sprečava stvaranje bakterija, zvanično potvrđeno od strane  instituta „Fraunhofer Institut“   

Više sigurnosti

Dugoročno više sigurnosti uz RAUTITAN. Cevi od umreženog High-Tech-materijala PE-Xa su decenijama osnova sigurne primene.

Kod tehnike spajanja REHAU se uzdaje u izuzetno robusne materijale, koji svoju primenu pronalaze I kod kosmičkih letilica. Oni su posebno otporni na koroziju. To Vam nudi više zaštite u slučaju problematičnog kvaliteta pitke vode.

Veća ušteda energije

Topla voda ne treba previše da se ohladi, a hladna voda ne treba previše da se zagreje. Ali več kod kraćeg zastoja vode u cevovodu može doći do njenog zagrevanja ili hlađenja. Time ne samo da nastaju idealni uslovi za opstanak mikro organizama, već će Vas to koštati puno para.

Od RAUTITAN izolacije možete da očekujete više: značajnu uštedu energije za pripremu tople vode, a Vama će ostati više novca za lepše stvari u životu.

Pronađite REHAU partner u Vašoj blizini

Pronađite brzo i jednostavno stručne specijalizovane firme za RAUTITAN sistem vodovodne instalacije.

Lorem ipsum