Osećaj prijatnosti u svim oblastima života – REHAU površinsko grejanje

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenim prostorijama. Zbog toga prijatna i zdrava klima u prostoriji u velikoj meri dopirnosi našem kvalitetu života. Moderni sistemi REHAU podnog grejanja obezbeđuju najbolje uslove za osećaj prijatnosti u domu. 

I do 20% uštede energije

REHAU površinsko grejanje je zahvaljujući režimu rada sa niskom temperaturom vode, pravo čudo po pitanju uštede energije. Uprkos tome investicioni troškovi su isti kao i kod običnog radijatorskog grejanja.


Navešćemo Vam bezbroj dobrih razloga za primenu podnog grejanja

Osećaj prijatnosti

Kod radijatorskog grejanja često se dešava da je prosotrija neravnomerno zagrejana, uprkos visokom toplotnom učinku. Pojedine oblasti mogu da budu neprijatno hladne, a druge pak previše tople. Na ovaj način ne može da se stvori prijatna klima u prostoriji.

REHAU podno grejanje obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote u celoj prostoriji.

Fleksibilno uređenje prostora

Grejna tela koja osećaš, ali ne vidiš 

 • Slobodan prostor:
  REHAU površinsko grejanje se ističe pre svega po načinu vođenja u podu ili zidu, čime se potpuno otvara prostor za nameštaj i nove mogućnosti uređenja, a prostorije jenostavno deluju prostranije i urednije.  
 • Za sve podne obloge:
  Keramičke pločice, parket, etison ili laminat, REHAU površinsko grejanje je u osnovi pogodno za primenu kod svih vrsta podnih obloga
 • Za primenu u novogradnji ili kod sanacije:
  REHAU sistemi površinskog grejanja su idealni za bilo koju primenu.  
  Naročito su ubedljivi u slučaju sanacije zbog svoje niske visine ugradnje, čime je omogućena individualno prilagođena nadogradnja