Prednoosti REHAU površinskog grejanja

Vorteile für die REHAU Fußbodenheizung

Prijatno, komforno, energetski štedljivo

Postoji puno dobrih razloga zašto da se opredelite za REHAU površinsko grejanje! Saznajte više o prednostima REHAU površinskog grejanja: 

Pretvorite Vašu prostoriju u grejno telo!
Na suprot uobičajenim grejnim telima, površinsko grejanje obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote. Temperatura od cirka 20 stepeni je dovoljna da bi se postigao osećaj prijatne toplote. To podstiće dobar osećaj i šted energiju: već dva stepena niža temperatura može da donese uštedu od deset odsto troškova za grejanje.  

Izbegnite energetski slaba mesta putem površinskog grejanja!
Isti princip, koji čini toplotu površinskog grejanja tako prijatnom, sprečava nastanak termalnih mostova koji mogu izazvati pojavu buđi: putem ravnomernog zagrevanja sprečavaju se štete od buđi, kako kod čoveka, tako i na objektu. Rezultat: sigurno i bezbrižno stanovanje. 

Uživajte u mirnom vazduhu!
Ravnomerna raspodela toplote kod površinskog grejanja umiruje vazduh u prostoriji i samim tim je udeo prašine i grinja manji. Rezultat: manje tegoba kod alergičara!

Vaše grejanje je nevidljivo!
Površinsko grejanje je izuzetno neupadljivo: ono nestaje u podu, plafonu ili zidu. Usled toga otvaraju se nove mogućnosti uređivanja, a prostor deluje urednije. Povrh toga bićete pošteđeni brisanja prašine i lakiranja. 

Uživajte u prijatnoj toploti pomoću hladne vode!
Što je površina veća, to je potrebno manje vruće vode za grejne instalacije. Sistemima površinskog grejanja je dovoljna temperatura vode od 35 kako bi kao grejno telo proizvodili prijatnu toplotu. Tos a jedne strane štedi energiju, a sa druge strane stvara osećaj udobnosti.

Zaključak: REHAU površinsko grejanje je komforno, dobro za zdravlje i nekretninu, a zahvaljujući nižoj temperaturi vode, donosi i do 20 odsto uštede kod troškova za grejanja. 

Uštedite i Vi! Kontaktirajte za REHAU površinsko grejanje sertifikovane instalatere u Vašoj blizini.

 

Fleksibilan način grejanja uz REHAU podno grejanje: u novogradnji, starogradnji ili za specijalne primene.

Oblasti primene

Fleksibilan način grejanja putem površina: u novogradnji, starogradnji ili za specijalne primene. 
Kako funkcioniše REHAU površinsko grejanje

Način funkcionisanja

Sve što treba da znate o načinu funkcionisanja REHAU površinskog grejanja.

Varijante

Otkrijte prednosti podnog, zidnog i plafonskog grejanja