WPC profili za terase

WPC profili za terase firme REHAU
WPC profil za terase: RELAZZO
WPC profili za terase za polaganje oko bazena
WPC profili za terase firme REHAU
WPC profili za terase na balkonu

Uređivanje prostora na otvorenom sa RELAZZO profilima za terase

RELAZZO profili za terase firme REHAU su pravo rešenje za najviše zahteve. Profili od WPC-materijala (Wood-Plastic-Composite) objedinjuju prirodnost pravog drveta sa prednostima visoko kvalitetne plastike. Uz RELAZZO WPC deking Vaša terasa će podsećati na onu od pravog drveta, ali za razliku od drvene terase zadržaće dugi niz godina svoj prvobitan izgled.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost u oblasti materijala, karakterišu RAUWOOD, materijal iz kojeg se izrađuju RELAZZO daske za deking. Zbog toga profil nema samo stabilnost oblika, već nema ni trnja, a i rezistentan je na atmosferske uticaje: jako zračenje sunca, toplotu, vlagu, hladnoću i led. To između ostalog omogućava njegovu bezgraničnu primenu u blizini vode. 

WPC profili za terase RELAZZO - bez trnja

Iskoristite odlučujuće prednosti RELAZZO dekinga za terase od WPC-materijala:

  • Prijatno, bosonogo hodanje, bez trnja – idealno za decu
  • Bez lakiranja, bajcovanja ili farbanja
  • Boje koje ne blede
  • Otpornost na atmosferske uticaje: jako zračenje sunca, toplota, vlaga, hladnoća i led
  • Topao prirodan izgled
  • Bez korišćenja tropskog drveta, koristi se samo drvo iz održivih, evropskih šumskih resursa
RELAZZO profili za terase za stepenice

RELAZZO deking za terase za raznovrsnu primenu

Mogućnosti primene RELAZZO deking za terase su raznovrsne, kao i njegov spektar karakteristika. Raspolažete malom ili velikom terasom, želite da ugradite WPC deking za terase na Vašem balkonu ili u Vašoj zimskoj bašti, ili oko bazena, ili ste zainteresovani za polaganje na stepeništu?

RELAZZO sa svojim različitim varijantama profila omogućava Vam dizajniranje terase u skladu sa Vašim individualnim potrebama i željama.WPC profili za terase RELAZZO style

Dizajn u svom savršenstvu: RELAZZO profili za terase i boje

Sa naših četiri različita profila za terase RELAZZO style, RELAZZO classic, RELAZZO pro, i RELAZZO edge,  različitih površinskih strukura, atraktivnih boja, kao i mogućnošću međusobnog kombinovanja širina, pri izgradnji terase mogućnosti dizajniranja su sa RELAZZO dekingom bezgranične – nezavisno od veličine i oblika. Različite varijante WPC profila za terase omogućavaju, zahvaljujući inovativnom sistemu montaže, jednostavno i brzo polaganje.