LINEA ručice za prozore i vrata

Za posebno atraktivan dizajn prozora i vrata

LINEA ručice za prozore i vrata obezbeđuju dodatnu sigurnost, a svojim svedenim izgledom ističu dizajn modernih prozora. Dizajn ravnih linija i jasnih kontura će stvoriti utisak elegantnog izgleda u svakoj prostoriji. Tako LINEA ručice ističu elemente moderne arhitekture.
 

Moderni prozori, u svemu

Prilikom izbora ručica za prozore, takođe treba obratiti pažnju na ekskluzivan dizajn i izrazito visoki premijum kvalitet. Jer ručice će odrediti izgled vaših prozora. LINEA ručice za prozore dostupne su i sa opcijom zaključavanja.

Robusna elegancija za vaša vrata

LINEA kvake za vrata plene pored svog modernog dizajna i svojom robusnošću, i sigurnošću. Sledite konsekventno dizajn, koji ste odabrali za svoje prozore, u ostalom delu vašeg stambenog prostora.

Veliki izbor boja

LINEA ručice su dostupne u eloksiranim i RAL-bojama, pa čak i sa češljanim površinama. Time je izgled plemenitog čelika zagarantovan za vaše prozore i vrata.

Secustik® – efektivan dodatak sigurnosti

Patentirani mehanizam zaključavanja otežava pomeranje okova sa spoljne strane. Tako će LINEA ručice za prozore i vrata otežati život provalnicima.

Prilagođeno za različite prozorske sisteme

VarioFit®-ručice za prozore LINEA imaju prilagodljivu dužinu štifta u zavisnosti od  sistemske dubine profila. Time je zamena veoma jednostavna.

LINEA ručice za prozore i vrata
LINEA ručice za prozore i vrata
LINEA ručice za prozore i vrata
28.06.2023 Preuzimanje

Elegantno i sigurno

pdf

Download
(pdf, 427 KB)

Tu smo da se pobrinemo za vaše nove prozore i vrata!

U samo nekoliko koraka uz REHAU Connect platformu možete da podnesete zahtev za vašu personalizovanu ponudu za prozore i vrata od stručnjaka za prozore REHAU u vašem regionu.

Engineering progress

Enhancing lives

Želim ponudu za prozore