700-D081 - 61885

Ušteda energije

Sa njima će ušteda energije postati dečja igra

Protiv sve veće cene energije ne možete ništa, ali možete kada se radi o ličnoj potrošnji energije. Zbog slabo zaptivenih prozora gubi se neiskorišćena, dragocena energija. Koju ipak morate da platite.

Sa našim prozorskim sistemima ćete imati kontrolu nad Vašom potrošnjom energije. Visoke vrednosti izolacije osiguravaju nisku potrošnju energije – do 76% manje energije u odnosu na stare prozore*. Čist dobitak za Vaš novčanik! Sa novim REHAU prozorima koji štede energiju, donesite na vreme pravu odluku. Na taj način značajno smanjujete sopstvenu potrošnju energije i štedite novac.

* Redukcija energetskih gubitaka na prozorima kod zamene starih drvenih/PVC prozora iz 80-tih godina (Uf = 1,9; Ug = 3,0) sa prozorima od GENEO profila (Uf = 0,89; Ug = 0,5), dimenzije prozora 123 x 148 cm

Koliko energije možete uštedeti?

To ćete brzo saznati uz pomoć našeg kalkulatora uštede energije.

Po čemu prepoznajete dobro zaptivene prozore?

Kada se radi o energetski efikasnim prozorima, posmatra se U vrednost. U vrednost je koeficijent toplotne provodljivosti. On služi za procenu termoizolacije prozora i daje količinu energije koja prolazi kroz površinu od 1 m² za jedan sat. Što je ova vrednost niža, to je veća termoizolacija. U poređenju sa uobičajenim, jednostruko ostakljenim prozorima sa U vrednošću od prosečno 5,8 W/m²K, naši prozori imaju odlične vrednosti do 0,85 W/m²K.   

Stručna montaža Vaših prozora je veoma važna. Samo kada su prozori apsolutno zaptiveni mogu se izbeći oštećenja usled vlage i stvaranje buđi. Dozvolite nam da Vas detaljno posavetujemo o Vašim individualnim mogućnostima uštede.

REHAU prozori mogu više.

Oni ne predstavljaju samo izuzetnu uštedu energije, već su i sinonim za

Koji su Vaši zahtevi za prozore? U našem velikom asortimanu proizvoda naći ćete pravi sistem za svoj dom:

Tu smo da se pobrinemo za vaše nove prozore i vrata!

U samo nekoliko koraka uz REHAU Connect platformu možete da podnesete zahtev za vašu personalizovanu ponudu za prozore i vrata od stručnjaka za prozore REHAU u vašem regionu.

Engineering progress

Enhancing lives

Želim ponudu za prozore