Mi o nama

REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke

Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane.
Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju.Naš razvoj je orijentisan ka budućnosti, kreiramo inteligentna i kompletna rešenja, koja objedinjavaju ekologiju i ekonomiju, dizajn i funkcionalnost, sigurnost i komfor, i koja postavljaju nove trendove u građevinarstvu. Na osnovu našeg višedecenijskog iskustva i tehničkoj stručnosti mi koristimo prednosti savremenih materijala i ujednačene platforme kako bi Vam rad sa kompleksnim sistemima što više olakšali.
REHAU je sinonim za efikasnost na mnogim područjima, od analiziranja, koncipiranja i projektovanja, preko izvođenja i realizacije do techničke podrške tokom eksploatacije – obuhvatajući pri tome četiri različita segmenta.

Prozorski & fasadni sistemi

Unutrašnje instalacije

NiskogradnjaRegenerativni izvori energije

Prozori i fasade su elementi koji arhitektronski definišu svaku zgradu i odlučujući su faktor njene efikasnosti. REHAU isporučuje specijalizovanim proizvođačima visoko kvalitetne i energetski efikasne sistemske profile. Zajednička platforma za sve profile i opsežna tehnička podrška obezbeđuju optimalnu produktivnost.

Za unutrašnjost objekata REHAU razvija i proizvodi inovativna i tehnički zahtevna, kompletna rešenja, koja se sastoje od standardizovanih komponenata i individualnih servisnih usluga. Naš spektar seže od solarne termije i fotovoltajka, preko savremenog grejanja i hlađenja, elektro-, gasnih i vodovodnih instalacija, sve do sistema za industrijske cevi i komprimovani vazduh.

Infrastruktura ispod zemljine površine zahteva posebnu obradu, pouzdanost i dugovečnost. REHAU širom sveta nudi koncepte inteligentnih i kompatibilnih rešenja za upravljanje vodama, energetsku i komunikacionu tehnologiju, kao i geotehničke sisteme, koji su ubedljivi zbog svojih ekoloških i ekonomskih aspekata.

Proizvodnja energije uz očuvanje resursa i klimatskih uslova je centralna tema naše budućnosti za celokupno čovečanstvo, a naročito za investitore. REHAU zbog toga već godinama pored efikasnog korišćenja energije daje prioritet korišćenju energije iz obnovljivih izvora.

Saznajte više o misiji i filozofiji naše kompanije...