Nova prodajna kancelarija u Beogradu

Nova REHAU prodajna kancelarija Beotgrad
09.07.2013

Nova prodajna kancelarija u Beogradu

Kompanija REHAU, vodeći prerađivač polimera, koja je širom sveta akivna proslavila je u maju zvanično otvaranje nove lokacije u Beogradu. Preseljenje u nove poslovne prostorije, u blizini aerodroma, je posledica konstantnog rasta poslovanja u proteklim godinama i želje da se saradnja sa poslovnim partnerima produbi i unapredi, između ostalog kroz inovativne mogućnosti školovanja, ali i kroz veću satisfakciju zaposlenih zbog moderne infrastrukture u kojoj sada rade.

U okviru "dana otvorenih vrata" i uz prisustvo oko 600 gostiju, u maju ove godine, proslavljeno je zvanično otvaranje srpske prodajne kancelarije REHAU, na novoj lokaciji u Beogradu. „Razlog našeg preseljenja je konstantan rast našeg poslovanja u proteklim godinama, koji naravno želimo i ubuduće da održimo." tako gospodin Nikola Ivošević, rukovodilac prodajne kancelarije REHAU za Srbiju i Crnu Goru. Zahvaljujući pozitivnom razvoju stari poslovni prostor više nije odgovarao našim zahtevima, a pored toga želeli smo i našim kupcima da obezbedimo modernu i lako dostupnu lokaciju. Svakako da nam je želja bila i da našim zaposlenima za buduće zadatke obezbedimo odgovarajući radni prostor, koji reprezentuje izrazitu inovativnu snagu firme REHAU.

Novi poslovni prostor od 514 m2 nalazi se u industrijskoj zoni, u blizini aerodroma i autoputa E70, raspolaže modernom infrastrukturom, vrhunski opremljenim kancelarijama, nekoliko izložbenih prostorija i salom za sastanke, kao i trening centrom u okviru sopstvene REHAU akademije. „Kao vodeći prerađivač polimera ovde imamo opitmalne preduslove da našim kupcima i partnerima prezentujemo kvalitet naših inovativnih sistema i rešenja", raduje se gospodin Ivošević. Posebno mu je važno što će se na ovom mestu ubuduće odvijati intenzivian transfer tehnologije na području energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije. Međutim, bitno je bilo da se i zaposlenima obezbedi radni prostor, koji je orijentisan ka budućnosti.

Paralelno sa preseljenjem uveden je i optimizovan logistički koncept kako bi se olakšala obrada tržišta i postiglo brže, efikasnije i pre svega fleksibilnije servisiranje kupaca. U osnovi smo želeli da se na taj način još više približimo postojećim kupcima, ali i potencijalnim novim partnerima, tako gospodin Ivošević.

REHAU je 1997.g. ušao na srpsko tržište otvaranjem svog predstavništva. Iz Beograda, sedište firme REHAU d.o.o., uspešno se obrađuju tržišta Srbije i Crne Gore. „U narednim godinama svoju šansu vidimo pre svega na području energetske efikasnosti, kao i kod inovativnih materijala za industriju nameštaja i na području "outdoor living"-a, zaključak je gospodina Ivoševića.

REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rešenja na bazi polimera REHAU širom sveta zauzima vodeće mesto na području Građevinarstva, Automotiva i Industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura naše kompanije, koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizilazi iz toga, čini nas kao moderno i profesionalno vođeno porodično preduzeće jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika obrade površina. REHAU sa preko 19.000 zaposlenih na preko 170 lokacija širom sveta kao pokretač inovacijazauzima istaknuto mesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspešno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa u međuvremenu 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.