Kant trake

Raznovrsnost uz dizajn

Kant trake EXPRESS COLLECTION omogućavaju realizaciju kreativnih ideja i individualnih želja. Raznovrsna ponuda proizvoda, kao i široka paleta boja i dekora se konzekventno putem inovacija unapređuju i stalno prilagođavaju trendovima na tržištu. Opsežan broj kolekcija je usklađen sa dizajnom uobičajenih ploča i laminata.

Premium Selection za visoke zahteve
Highlight ovog programa čine kant trake RAUKANTEX lite, koje propuštaju svetlost, a koje uobičajene primene mogu da se koriste za pozadinsko osvetljenje na šankovima, radnim pločama, korpusima ili kao aplikacija na ormanima. Pri tome kant trake zbog indirektnog osvetljenja stvaraju prijatnu atmosferu.

Najviše standarde postavljaju i visoko sjajne kant trake iz programske linije RAUKANTEX mirror gloss. Zbog svoje neuobičajene visoko sjajne optike i mirne površine ove kant trake su posebno pogodne za viši nivo dizajniranja enterijera, uređivanju objekata, kancelarija i stambenih prostora.

Inovativna laserska tehnologija
Primena laserskog varenja omogućava obradu kant traka bez primene lepka i omogućava realizaciju bešavnog spoja između kant trake i ploče. Krajnji rezultat je savršena optika, kao iz jednog komada, koja odaje utisak veoma kvalitetnog materijala i time obezbeđuje komadu nameštaja ili radnoj ploči sofisticirani i ekskluzivan izgled.

Naše kontakt osobe će Vam rado pomoći.