Profil Construcţii

REHAU - oferă sisteme inovatoare pentru domeniul construcţiilor

Datorită diversităţii sale unice de programe, REHAU este liderul ofertanţilor de soluţii pe bază de polimeri în Europa în sectoarele sisteme pentru ferestre şi faţade, tehnica clădirilor şi a proceselor precum şi a sistemelor de conducte pentru construcţii subterane. Prin disponibilităţile sale tehnice de la „Centrul de inovaţii în construcţii” şi prin competenţa în instruire a Academiei REHAU, compania oferă o vastă consultanţă tehnică şi comercială.

REHAU sprijină succesul clienţilor săi şi le este partener de nădejde pe termen lung. Nucleul competenţei în domeniul de afaceri al construcţiilor este reprezentat de dezvoltarea soluţiilor de sistem inteligente, care corespund criteriilor ecologiei, economiei, design-ului şi funcţionalităţii, siguranţei şi confortului. Astfel compania creează sinergii şi plusvalori. Pachetul de servicii este întregit de prestări de service de la proiectare, planificare şi până la execuţie.

În domeniul construcţiei ferestrelor şi faţadelor REHAU furnizează întreprinderilor specializate programe şi servicii adecvate pieţei. Oferta cuprinde tehnică, design, marketing şi service. Toate sistemele pentru profile au o bază comună pentru ca beneficiarii noştri să obţină productivitate maximă.

În domeniul tehnicii clădirilor dezvoltă şi produce soluţii complete pentru sisteme moderne de încălzire şi răcire, instalaţii de apă şi gaz, reţele de conducte industriale şi de aer comprimat precum şi instalaţii electrice. REHAU se bazează în acest sens pe sisteme standardizate precum şi servicii specifice fiecărei grupe ţintă şi oferă partenerilor săi programe complete şi competitive pentru planificare, licitare, execuţie şi exploatare. De acestea beneficiază arhitecţi, proiectanţi, lucrători de specialitate şi mari comercianţi.

În domeniul infrastructurii compania contribuie evident la progresul economic şi ecologic prin concepte inteligente pentru gospodărirea apelor, tehnica energiei şi informaţiilor precum şi pentru terasamente şi fundaţii. REHAU îşi oferă sprijinul la analiză, concepere, proiectare, planificare, execuţie şi punere în practică.

Sistemele şi serviciile REHAU oferă siguranţă şi protecţie mediului pentru generaţii întregi. Succesul pe termen lung al companiei şi al partenerilor săi în domeniul construcţiilor este asigurat de înalta sa competenţă în tehnică, logistică şi relaţii cu clienţii.

Domeniul construcţiilor reprezintă un stâlp de rezistenţă al REHAU, companie internaţională de prelucrare a polimerilor. REHAU îmbină consecvent know-how-ul specific ramurii din cele trei domenii – Construcţii, Automotive şi Industrie, pentru a-şi consolida poziţia de lider mondial în aria producţiei, consultanţei şi service-ului prin inovaţii şi oferte complete de sisteme. Peste 19.000 de angajaţi de pe întregul glob au ca obiectiv dezvoltarea şi succesul REHAU. În peste 170 de locaţii compania noastră independentă caută să satisfacă piaţa şi beneficiarii.