REHAU Smart Guard

VREI SĂ CÂȘTIGI UN SISTEM REHAU SMART GUARD?

Viața noastră devine din ce în ce mai modernă și mai inteligentă. 
Astfel REHAU și-a propus să reinventeze ferestrele pentru ca acestea, nu doar să ofere o imagine asupra lumii exterioare locuinței tale, ci să asigure și aer proaspăt, chiar și atunci când sunt închise și să protejeze casa chiar și când tu nu ești acasă.
Așadar acum este momentul perfect pentru ferestre care se aliniază stilului de viață modern. REHAU a continuat să revoluționeze și să investească în dezvoltarea materialelor de înală calitate, astfel am realizat sistemul nostru premium Geneo cu RAU-FIPRO X care datorită unui procent de peste 50% fibre de sticlă în profilul de canat oferă posibilități nelimitate pentru concepte arhitecturale moderne. 
Prin sistemul REHAU Smart Guard cu senzori de mișcare inteligenți potențialii hoți pot fi detectați. Integrat în ramele sistemelor de profile Geneo și Synego, sistemul Smart Guard asigură în mod activ siguranța locuinței. 

REHAU reinventează astfel ferestrele cu produse smart pentru viața modernă de azi. 
Detaliile despre Smart Guard, protecția antiefacție pentru ferestre REHAU cu profile Synego și GENEO: www.rehau.ro/siguranta-smart1. Înregistrează-te

2. Câștigă un sistem Smart Guard

3. Pentru ferestrele tale!

Înregistrare reușită. Mult succes!

Solicitarea dumneavoastră nu a putut fi trimisă. Vă rugăm să verificați câmpurile obligatorii

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Informează-te asupra avantajelor, citește Regulamentul și înscrie-te.

Detaliile promoției și Regulamentul

Vrei să câștigi un sistem Smart Guard?
Dacă ai cumpărat ferestre noi din gama Geneo sau Synego înscrie-te în promoție și poți câștiga un sistem SMART GUARD pentru casa ta.

Promoția se desfășoară în perioada 1 iunie – 30 noiembrie 2019, extragerile având loc în luna următoare înscrierii. Premiul va consta în maxim 6 unități Smart Guard pentru fiecare câștigător în parte. Sistemul Smart Guard poate fi instalat în maxim 60 de zile de la data validării câștigătorului prin prezentarea bonului sau facturii fiscale.

max. 36 sisteme SMART GUARD
 

Citește Regulamentul promoției și înscrie-te.


Engineering progress

Enhancing lives