Temperaturregelung NEA SMART 2.0

Várjon el többet a hőmérséklet-szabályozástól

Modern technológiákat alkalmazunk életünk szinte minden területén. Miért ne tennénk ugyanezt a hőfokszabályozás esetében az otthonunkban? A megfelelő hőmérséklet meghatározza azt, hogy jól érezzük-e magunkat otthon.

Mit szólna ahhoz, ha a fűtés minden tekintetben az Ön igényei szerint szabályozná a hőmérsékletet? Fedezze fel a NEA SMART 2.0 helyiséghőmérséklet-szabályozót, amelytől többet várhat el.

Több smart funkció

A NEA SMART 2.0 helyiséghőmérséklet-szabályozó gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a kellő időben, méghozzá helyiségenként egyedileg.

A NEA SMART 2.0 megjegyzi a fűtési és használati jellemzőket, és automatikusan hozzájuk igazodik – az Ön beavatkozása nélkül. Ha pedig mégis szeretne manuálisan beavatkozni, bármikor megteheti: akár magán a készüléken, a világ bármely pontjáról alkalmazáson, vagy az Amazon Alexa beszédvezérlésen keresztül.Több előny

Wohlfühltemperatur

Mindig a megfelelő, kellemes közérzetet nyújtó hőmérséklet

Energiesparen

Akár 20% energiamegtakarítás

Hochwertiges Design

Kiváló megjelenés, elegáns kialakítás

Einfache Bedienung

Magától értetődő kezelés, alkalmazáson keresztül is

Icon_Gesamtsystem_schwarz - 81451

Időtálló, átfogó rendszer


Sprachsteuerung


Nagyobb kényelem beszédvezérléssel


Otthon gyakran egyik kezünk sem szabad – vagy egyszerűen csak szeretnénk nyugodtan kikapcsolódni. Miért ne vezérelhetnénk a hőmérsékletet pusztán a hangunkkal? Végtére  még a kutya is hallgat a szavunkra.

Akár főzés közben, akár a kanapén pihenve: A NEA SMART 2.0 beszédvezérlésének köszönhetően bármikor, kényelmesen, kimondott parancsokkal szabályozhatja a helyiség hőmérsékletét. Így fel sem kell kelnie, vagy le sem kell tennie azt, amivel éppen foglalkozik.
Wohlfühlen dank Temperaturregelung


Kellemesebb közérzet


Otthonunkban megbízható, életstílusunkhoz illő megoldásokra vágyunk. A REHAU megoldásaitól többet várhat. Hiszen minden rendszerelem – a padlófűtés csövektől a hőfokszabályozásig – minden egyetlen forrásból érkezik, és tökéletesen összehangolt. Rugalmasak, hosszú élettartamúak és megbízhatók. Ráadásul egyre több funkciót és kényelmet kínálnak.


NEA SMART 2.0

Temperaturregelung mit Geofencing-Technologie


Nagyobb energiamegtakarítás a geofencing funkcióval.


Az okostelefonunk pontosan tudja, hogy mikor érkezik a vonat, a busz vagy a futárszolgálat – miért ne lenne képes ugyanerre a fűtésünk?

A NEA SMART 2.0 révén ez lehetséges. A geofencing-technológiának köszönhetően a padlófűtés csak akkor fűt, amikor Ön otthon van – vagy hazafelé tart. Ezzel energiát takarít meg, és kíméli a környezetet.Így működik a geofencing technológia:

Temperaturregelung mit Geofencing

Ha Ön otthon van, a NEA SMART 2.0 beállítja az Ön komfortérzetének megfelelő hőmérsékletet.

Temperaturregelung mit Geofencing

Amikor elmegy otthonról, a NEA SMART 2.0 csökkenti a hőmérsékletet, és ezáltal energiát takarít meg.Hochwertiges DesignTöbb formatervezés


Az otthonunkat gondosan rendezzük be, és ügyelünk arra, hogy minden megfeleljen az ízlésünknek. Ebben a tekintetben is többet várhat a NEA SMART 2.0-től. A hőmérséklet-szabályozás kiváló megjelenésű és elegáns formatervezésű, kétféle színben: egyszerű és feltűnésmentes fehér, vagy a tekintetet vonzó fekete. Az időtlenül modern LED-es mátrix kijelző és a visszafogottan világító keret meggyőző. A NEA SMART 2.0 ezáltal tökéletesen beleillik az otthonába, és Ön minden tekintetben jól érezheti magát.


Temperaturregler NEA SMART 2.0 in Schwarz

Temperaturregler NEA SMART 2.0 in Weiß

Letöltések


Kapcsolat

Tájékozódjon az előnyökről, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük megkeresését! A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel.

A kérését nem sikerült elküldeni. Kérjük, ellenőrizze a kötelezően kitöltendő mezőket!

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection