RAUTITAN Ivóvízvezeték

Várjon el többet az ivóvíztől

A mindennapokban ügyelünk arra, hogy az élelmiszereink és a vásárolt termékek a legjobb minőségűek legyenek.


Miért lenne kivétel az ivóvíz? A REHAU-val még többet várhat el az ivóvíztől.


Több, mint csupán vízvezeték-szerelés

Az ivóvíz többet tud annál, hogy egyszerűen csak kifolyjon a csapból. A REHAU sok éves tapasztalatot és innovatív alapanyagokat ötvözött egy hatékony rendszerben: A RAUTITAN magasabb minőséget, higiéniát, biztonságot, és eközben kisebb energiafelhasználást képvisel.

Várjon el többet a vízvezeték-szereléstől – a REHAU és a RAUTITAN vízvezetékrendszer révén.Jobb minőség az ólommentes alapanyagoknak köszönhetően

A családi bevásárlásnál fontos szempont a minőség. Gondot fordítunk arra, hogy a legjobb termékeket fogyasszuk. Az ivóvíznél vajon miért nem?

A RAUTITAN vízvezeték-rendszertől jobb minőséget várhat. Az új idomokkal teljesen ólommentes, Önnek és családjának egyaránt a legjobb ivóvizet kínálja – napról napra.Trinkwasserhygiene

Nagyobb higiénia

A higiénia magától értetődő – az ivóvíznél vajon miért nem? Ha az Ön vízvezeték-rendszerének szerelése hibás, akkor a vezetékek ideális táptalajt kínálnak a legionellák és egyéb kórokozók számára: a hosszas pangás a vezetékekben támogatja a növekedésüket, bizonyos hőmérsékleteken pedig a kórokozók különösen gyorsan szaporodnak.

Így várhat el nagyobb higiéniát:

Áramlás

A vízcsap megnyitásakor a vezeték teljes tartalma mozgásba lép, és minden helyet átöblít.

Hőszigetelés

A RAUTITAN csövek hőszigetelése különösen hatékony. Így jóval lassabban alakul ki az a hőmérséklet, ami elősegíti a csíraképződést.

Tömítettség

A RAUTITAN kötéstechnika különösen jól tömít, és megakadályozza a csíraképződést – a Fraunhofer Intézet hivatalos igazolásával.    Nagyobb biztonság

Nagyobb biztonság a RAUTITAN-nal – hosszú távon. A nagynyomáson térhálósított, csúcstechnológiájú PE-Xa alapanyagból készült csövek megalapozzák a több évtizedes, biztonságos használatot.

A kötéstechnikában a REHAU rendkívül erős, az űrhajózásban is alkalmazott anyagokat használ. Ezek különösen ellenállóak a korrózióval szemben. Ez nagyobb védelmet nyújt problémás ivóvízminőség esetén.

 

Űrhajózásban használt anyag

az Ön biztonsága érdekében

 


Nagyobb energiamegtakarítás

A melegvíz ne legyen túl hideg, a hidegvíz ne legyen túl meleg. De a víz már rövid üzemszünet esetén is felmelegedhet vagy lehűlhet a vezetékekben. Ezáltal nemcsak ideális életkörülmények jönnek létre a mikroorganizmusok számára – hanem pénzbe is kerül.

A RAUTITAN hőszigeteléstől többet várhat: A melegvízhez köthető energiafelhasználás érzékelhetően csökken. Emellett több pénze marad az élet szépségeire.


Kapcsolat

Kérdései vannak a RAUTITAN vízvezeték-rendszerrel kapcsolatban? Szívesen állunk rendelkezésére.

Írjon nekünk!

Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives