Ние правиме разлика! За Вашиот успех!

Ние цврсто стоиме на тоа. Но, имајќи ја предвид тековната состојба со вирусот Корона и непредвидливиот понатамошен развој, откажувањето на Фенстербау Фронтале 2020 е правилно решение во овој момент за РЕХАУ. Здравјето и безбедноста на нашите вработени, нашите клиенти и партнери за нас се главен приоритет!

Постојано ја следиме нашата цел да покажеме иновации за прозорците кои нудат значителна додадена вредност, која можете да ја користите по мотото „Направи разлика. За нашиот успех“. Ние имаме одговори на многу од предизвиците кои ја движат браншата.

Како иновативна компанија, на виртуелен начин, ќе ги претставиме сите најважни моменти во наредните недели.

Очекувајте!Бидете меѓу првите:

За да дознаете сè од прва рака, пријавете се за нашиот билтен или закажете состанок за презентација.

Регистрирај се сега

Поголеми, пошироки, помногубојни,… 

Се поголеми побарувања, на кои во иднидна без проблем ќе можете да одговорите!
Повисока стабилност и постојаност на формата за помалку рекламации и позадоволни клиенти. 

Поголеми, пошироки, помногубојни,…


Одржливи производи

Има само една планета, на која можеме да живееме. Затоа мораме многу поодговорно да се однесуваме со нашите ресурси.

РЕХАУ со особена одговорност се однесува кон човештвото и околината.

Одржливи производи

Со задоволство ќе ви покажаме како заедно со РЕХАУ ќе влезете во трендот на грижа и одговороност кон животната средина.

Паметни решенија

Паметните производи секојдневно ги стретнуваме во различни области од нашето живеење.  Ќе ви покажеме како со РЕХАУ да зеземете водечка позиција при продажбата на паметни решенија за прозорците.

Паметни решенија

2018 беа за прв пат претставени – во 2020 ќе гo покажемe понатамошниот развој и потполно новите области на примена. Направете придобивка и за себе од овие сегменти на развој.

Дигитален сервис

Другите области секојднавно покажуваат како дигитализацијата ги подобрува нивните процеси и квалитетот.

Време е за новитети во прозорската техника.

Дигитален сервис

Ќе покажеме нови решенија, со кои поефикасно ќе ги изведувате процесите во бизнисот и како да го надоместите недостатокот на работна сила во самата монтажа.  


Убедливи впечатоци

На саемот ќе Ве очекуваше ова: Со цел да дадеме соодветна рамка на нашите иновативни  производи и услуги, беше планиран целосно нов, архитектонски висококвалитетен концепт на саемски штанд. Направете една витруелна тура и бидете инспирирани!

Ќе Ве известуваме тековно. Регистрирајте се сега.

Пополнете ги полињата означени со * и кликнете на "Испрати барање". Веднаш ќе стапиме во врска со Вас и секако ќе Ве информираме штом Месе Нирнберг ќе го објави новиот датум.

Ви благодариме на барањето. Ќе Ве контактираме колку што е можно побрзо.

Вашето барање не можеше да се испрати. Проверете ги задолжителните полиња.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Engineering progress

Enhancing lives

Регистрирај се сега

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection