REHAU Fenster und Türen

Ferestrele reinventate. Pentru viața modernă.

Tehnologia modernă este o parte integrantă a vieții noastre cotidiene. De ce să nu o folosim și pentru ferestrele dumneavoastră? REHAU acoperă toate opțiunile posibile – indiferent dacă sunteți în căutarea unor designuri personalizate, a unor produse durabile sau a soluțiilor inteligente. Aflați mai multe despre aspectele atractive:


Ferestre la fel de moderne precum viața noastră

REHAU și-a propus să proiecteze ferestre și uși la fel de moderne precum viața noastră. Ferestre, care nu doar că ne arată lumea exterioară, ci asigură și aer proaspăt, chiar și atunci când sunt închise, care descurajează hoții, înainte ca ceva să se întâmple.

Ați optat pentru REHAU? Contactați imediat o firmă specializată din apropierea dumneavoastră.

Găsiți o firmă specializată în ferestre


RAU-FIPRO X Fenster

Cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate

Cererea de spatii pline de lumină naturală nu a fost niciodată atât de mare. Și ferestrele cu dimensiuni generoase joacă un rol decisiv în acest sens.

RAU-FIPRO X Fenster

Perspective nelimitate

Cu materialul nostru de înaltă performanță RAU-FIPRO X puteți construi elemente de fereastră de înălțimea etajului, de până la 2,80 m, cu funcționare sigură – fără a fi necesare luminatoare suplimentare. Profilele deosebit de subțiri măresc suplimentar suprafețele ferestrelor.

Gândiți în dimensiuni noi

Panoramafenster und -türen

Deschis la superlativ

Cu ajutorul ușilor noastre culisante cu ridicare puteți realiza efecte panoramice unice. În cazul elementelor cu o lungime de până la 10 m și o înălțime de deschidere de până la  2,70 m vă stau la dispoziție numeroase posibilități de configurare, folosind cele mai diverse tipuri de deschidere.


 

Simțiți-vă în siguranță

Ferestrele REHAU oferă protecție optimă contra efracției. Clasa de rezistență poate fi aleasă în funcție de nevoile dumneavoastră de siguranță. De asemenea, cerințele clasei de rezistență RC 3 pot fi îndeplinite cu ușurință, prin aplicarea măsurilor suplimentare corespunzătoare.

179706_RO - 71970


Smart Guard: Descurajează hoții înainte de producerea pagubelor

Cu ajutorul REHAU Smart Guard am mers un pas mai departe. Semnalele vizuale și acustice îi transmit hoțului că nici nu ar trebui să încerce să pătrundă prin efracție. Sistemul activ de descurajare are scopul precis de a vă ajuta să evitați deteriorarea ferestrelor și ușilor.

Descoperiți protecția preventivă contra efracției

Präventiver Einbruchschutz Smart Guard


KALEIDO COLOR Farbwelt

Culori și forme conform preferințelor dumneavoastră

Programul KALEIDO COLOR vă oferă numeroase variante de culori și de design. În funcție de aspectul dorit și de structura preferată pentru suprafață, se pot folosi procedee diferite, cum ar fi vopsirea sau înfolierea. Cu ajutorul profilelor de placare din aluminiu, ferestrele impresionează datorită aspectului elegant din aluminiu. Rezultatul: peste 400 de variante de design.

Astfel, se pot combina aspecte diferite la interior și exterior.

Experimentați lumea culorilor REHAU

Fensterformen und -farben

În cazul unei arhitecturi complexe, sunt necesare forme speciale. Dați frâu liber creativității.


Energiesparfenster

Climatul interior optim economisește costuri de încălzire și vă protejează sănătatea

Climatul interior este extrem de important, influențându-vă sănătatea și performanțele. Pe lângă temperatura potrivită, o cantitate suficientă de aer proaspăt și umiditatea optimă a aerului joacă un rol decisiv.

Economisiți energie și protejați mediul

Cu ajutorul sistemelor noastre de ferestre, puteți controla consumul de energie. Valorile ridicate de izolație asigură un consum redus de energie – cu până la 76 % mai puțină energie consumată în comparație cu ferestrele vechi*.

Alegeți ferestrele dvs REHAU cu consum redus de energie

Aer proaspăt în cazul ferestrelor închise

Aerul proaspăt este esențial pentru un climat interior sănătos. Acesta asigură umiditate în încăperi și previne apariția mucegaiului. GENEO INOVENT beneficiază de un sistem de ventilație integrat care asigură aer proaspăt chiar și atunci când ferestrele sunt închise.

Descoperiți avantajele GENEO INOVENT

*Reducerea pierderilor de energie la nivelul ferestrei în cazul înlocuirii unor ferestre vechi din lemn/plastic din anii 1980 (Uf = 1,9; Ug = 3,0) cu ferestre cu profil GENEO RAU-FIPRO X (Uf = 0,89; Ug = 0,5), dimensiunea ferestrelor 123 x 148 cm


Nachhaltige Fenster


Mediul nostru înconjurător, responsabilitatea noastră

În calitate de companie producătoare pe plan mondial, REHAU are o responsabilitate deosebită față de oameni și mediul înconjurător. Așadar, este de la sine înțeles că optimizăm în permanență utilizarea resurselor și eficiența energetică pentru fabricile și produsele noastre. Până în 2020, REHAU va investi peste 65 de milioane de euro în instalațiile de reciclare proprii, dar și externe, pentru a proteja resursele în mod sustenabil.

Conceptul de sustenabilitate REHAU

210078_RO - 71890

Ferestre pentru o casă confortabilă

De asemenea, sistemele noastre de ferestre asigură toate posibilitățile în materie de confort. Ferestrele REHAU vă garantează că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește zgomotul, curățenia și accesul fără bariere.

Reinigungsfreundliche Fenster

Tehnologia noastră de finisare extrem de netedă, High Definition Finishing (HDF), respinge murdăria, este ușor de îngrijit și asigură cea mai bună rezistență la intemperii.

Barrierefreie Bodenschwelle RAUCERO

Pragul nostru RAUCERO – cu o înălțime de 0 mm – asigură accesul fără bariere și îmbină funcționalitatea cu designul. Pragul este ușor de curățat și devine invizibil atunci când ușa este închisă.

IFF_00202_Online - 67255

Zgomotul cauzează stres - și nimeni nu dorește asta în propria casa. Cu o reducere a zgomotului de până la 24 de ori, casa dumneavoastră devine o oază de liniște.


Sistemele noastre

REHAU vă oferă tehnologie înaltă pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum și pentru a face față cerințelor din prezent și din viitor – fie că este vorba despre ferestre, uși pentru balcon, terasă, casă sau uși culisante cu ridicare.

Firme specializate în apropierea dumneavoastră

Găsiți rapid și simplu firme specializate în ferestre REHAU și calificate în apropierea dumneavoastră.


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection