RAUTITAN Trinkwasserleitungen

Očekujte više od Vaše vode za piće


Svakodnevno obraćamo pažnju na to da naše namirnice i proizvodi odgovaraju najvišim standardima.

Zašto onda praviti kompromis kod vode za piće? Sa kompanijom REHAU možete više očekivati od Vaše vode za piće.


Više nego samo vodovodna instalacija

Vaša voda za piće može da učini više nego samo da teče iz cevi. REHAU je kombinacijom višegodišnjeg iskustva i inovativnih materijala stvorio efikasan sistem: RAUTITAN znači više kvaliteta, higijene, sigurnosti, a pritom manju potrošnju energije.

Očekujte više od Vaše vodovodne instalacije – sa kompanijom REHAU i RAUTITAN sistemom za pitku vodu.Više kvaliteta zahvaljujući materijalu bez sadržaja olova

Kod kupovine je za porodicu kvalitet predstavlja važan kriterijum. Vodimo računa da za sebe uzimamo samo najbolje proizvode. Zašto ne i kod vode za piće?

Od RAUTITAN sistema za pitku vodu. možete očekivati više kvaliteta. On je zahvaljujući novim fitinzima potpuno bez sadržaja olova i osigurava Vama i Vašoj porodici najbolji kvalitet vode za piće – iz dana u dan.


Trinkwasserhygiene

Više higijene

Higijena se podrazumeva – zašto ne i kod vode za piće? Ako je Vaš sistem za pitku vodu pogrešno instaliran, vodovodne cevi pružaju idealno plodno tlo za legionele i druge uzročnike bolesti: Dugo vreme mirovanja u vodovodnim cevima pospešuje rast, a pri određenim opsezima temperature patogeni se posebno brzo razmnožavaju.

Ovako možete očekivati više higijene:

Kretanje

Preporučuje se kružni cevovod: Kada se jedna od slavina za vodu otvori, kreće celokupni sadržaj cevovoda i svako mesto se ispira.

Izolacija

RAUTITAN cevi su naročito efikasno izolovane. Na taj način znatno sporije nastaju temperature koje pogoduju klicama.

Zaptivenost

RAUTITAN tehnika spajanja je veoma hermetična i sprečava stvaranje klica – zvanično potvrđeno od strane Frauenhofer instituta.Više sigurnosti

Više sigurnosti sa RAUTITAN-om – i to dugoročno. Cevi od High-Tech PE-Xa materijala umreženog pod visokim pritiskom čine osnovu za bezbedno korišćenje u trajanju od više decenija.

U tehnologiji povezivanja, REHAU se oslanja na izuzetno čvrste materijale koji svoju primenu nalaze i kod svemirskih letova. Oni su veoma otporni na koroziju. To Vam pruža veću zaštitu kod problematičnih kvaliteta pitke vode.

 

Materijal koji se koristi u svemirskim letovima

za Vašu sigurnost

 


Veća ušteda energije

Topla voda ne treba biti suviše hladna, dok hladna voda na sme biti previše topla. Međutim, već nakon kratkog stajanja, voda u cevima se može ugrejati ili ohladiti. Time ne samo što nastaju idealni životni uslovi za mikroorganizme – već Vas to košta i novca.

Od RAUTITAN izolacije možete očekivati više: Potrošnja energije za Vašu toplu vodu se osetno smanjuje. Vama ostaje više novca za lepe stvari u životu.


Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg RAUTITAN sistema instalacije za pitku vodu? Rado ćemo Vam pružiti savet u vezi sa tim.

Pišite nam


Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives