700-D079_01 - 68327

Na novo zasnovana okna. Za današnje življenje.

Sodobna tehnologija je sestavni del našega vsakdanjega življenja. Zakaj ne bi bila tudi del vaših oken?

Z izdelki REHAU boste navdušili svoje stranke – ne glede na to, ali iščete drugačne oblike, inovativne materiale ali pametne rešitve.

Naša okna ter vhodna, balkonska in dvižno drsna vrata vam ponujajo številne možnosti pri načrtovanju ter se zaradi tega optimalno prilagajajo potrebam vaših strank.

Z namenom, da vam omogočimo več manevrskega prostora za ustvarjalne ideje in več časa za svetovanje, smo razvili vrsto koristnih orodij in storitev, ki vam zagotavljajo podporo pri načrtovanju in zmanjšujejo administrativna bremena.

Najlepša hvala za povpraševanje. Z vami bomo stopili v stik v najkrajšem možnem času.

Vašega povpraševanja ni bilo mogoče poslati. Preverite obvezna polja.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Pozanimajte se o prednostih in stopite v stik z nami.

Več o naših glavnih prednostih:

RAU-FIPRO X

Na novo zasnovana okna z RAU-FIPRO X

RAU-FIPRO X, rezultat nadaljnjega razvoja našega preverjenega vlaknenega vezanega materiala, ustvarja nove možnosti za okenske profile – edinstven, z X-faktorjem:

  • X-tra velikost za elemente do 2,80 m
  • X-tra stabilnost zaradi armature vse do kotov
  • X-tra moč za krila, težka do 150 kg
  • X-tra učinkovitost z vrednostmi Uw do 0,60 W/m²K

Kaj to pomeni za vas: manj jekla in nižja teža pri transportu in vgradnji. Za vaše stranke: nove perspektive glede velikosti, oblike, energijske učinkovitosti in protihrupni zaščiti.

Več o našem visokotehnološkem materialu


Smart Home

Pametne rešitve za varnost in udobje

Okno, ki s senzorji poskrbi za samodejno prezračevanje. Okensko steklo, ki deluje kot samodejna zaščita pred pogledi in sončnimi žarki ter podnevi nadomešča žaluzije, ponoči pa zavese? Naš razvojni oddelek se intenzivno ukvarja tudi s takšnimi rešitvami.

Ustvarite si nove prodajne priložnosti na izjemno hitro rastočem trgu izdelkov za pametne domove – in to povsem brez dodatnega dela.

Vaše prednosti:

  • Nadgradite klasična okna in ustvarite dodaten prihodek.

  • Razvijte se v vodilnega ponudnika na rastočem trgu.

  • Izstopajte s sodobnimi izdelki, po katerih je veliko povpraševanja.

Smart Guard

Svetovna novost: Preventivna zaščita pred vlomom

Alarmni modul REHAU Smart Guard, ki ga je mogoče vgraditi v okno, zazna vlomilce in jih odžene, še preden se dotaknejo okna. V resnih primerih Smart Guart javi poskus vloma v centralo Smart Home in zažene alarmni program, ki ga je mogoče individualno prilagoditi.
 

Več o modulu Smart Guard

GENEO INOVENT

Okno, ki prezračuje, ko je zaprto
 

Prezračevalni sistem GENEO Smart INOVENT samostojno upravlja trajanje in intenzivnost prezračevalnih faz. Opremljen je s senzorji, ki merijo vlažnost zraka v prostoru in delež kisika, ter ustrezno prilagaja delovanje prezračevanja. Filter za grobe delce pri tem preprečuje, da bi v notranjost zašli delci s premerom, večjim od 10 μm, kar vključuje tudi cvetni prah.

Ponujajte celoten nabor različnih barv in oblikovanja

S programom KALEIDO COLOR lahko svojim strankam nudite širok izbor barv in možnosti oblikovanja. Odvisno od želenega videza in teksture se lahko uporabijo različne metode, kot je lakiranje ali obdelava s folijo. Okna v visokokakovostnem aluminijastem videzu navdušujejo z aluminijasto oblogo. Rezultat: več kot 400 oblikovnih možnosti.

Odkrijte svet barv REHAU

Trendi, ki navdušujejo stranke

Okna KALEIDO WOODEC, ki so na voljo v treh barvah hrasta, se ujemajo z aktualnimi »skandinavskimi« trendi v oblikovanju in poskrbijo za poseben videz in občutek lesa – tako da jih skoraj ni mogoče ločiti od pravih lesenih oken.


Prepričljive podrobnosti

Ponujamo mnoge koristne komponente, s katerimi lahko še izboljšate okna REHAU. Prepričajte z individualno prilagojenimi rešitvami.

RAUCERO

Naš prag za neoviran dostop RAUCERO – z višino 0 mm – združuje funkcionalnost in oblikovno dovršenost. Je enostaven za čiščenje in pri zaprtih vratih neviden.

Makro_HDF - 94655521

Zaradi naše tehnologije visokokakovostne zaključne obdelave HDF so naša okna odporna na umazanijo, enostavna za čiščenje in izjemno vremensko obstojna.


Pridobite stranke s trajnostjo

Prijaznost do okolja ima že dolgo pomembno vlogo tudi pri nakupovanju. Naše izdelke odlikuje dober ekološki ogljični odtis:

  • Letno prihranimo do 97.000 ton CO2 zaradi uporabe sekundarnih surovin, ki jih med drugim ponovno pridobimo v okviru programa ECO PULS.
  • Stalno skrbimo za optimizacijo proizvodnje, da privarčujemo še več energije.
  • Nazadnje pa naši izdelki že sami po sebi zmanjšujejo potrebe po energiji zaradi odličnih toplotno izolacijskih lastnosti.

Recikliramo vaša okna

Odstranjujete stara plastična okna in vgrajujete nova? Poskrbeli bomo za reciklažo. Material zberemo, očistimo, zdrobimo, razvrstimo, deloma oplemenitimo in na koncu ponovno uporabimo za izdelavo novih okenskih profilov.

210078_SI - 71892

Stara okna predelamo v nove, inovativne in trajnostne okenske sisteme – ki so enako kakovostni kot okna iz novih surovin. Naša okna ECO PULS tako skrbijo za prihranek energije med celotno življenjsko dobo, ne samo ob vgradnji.


Smo vaš partner pri pridobivanju strank in trženju

Pri vseh projektih v zvezi z okni vam stojimo ob strani tako, da vam svetujemo in pomagamo. Zanesite se na nas, saj smo izkušen partner. Partner, ki pozna vaše zahteve, ve, kako lahko uspešno pridobite naročila, ter predvsem zna doseči optimalne rezultate na podlagi vašega proračuna.
Vaša prednost: Osredotočite se na svojo osnovno dejavnost.

Icon_web_Mehrfamilienhaus - 72133

Boljše svetovanje s konfiguratorjem oken

Konfigurator oken REHAU je mogoče preprosto integrirati v vaše spletno mesto. Vašim strankam med drugim omogoča hiter pregled programa in lastnosti izdelkov ter preprosto konfiguracijo želenih oken in vrat. Tudi pri osebnem svetovanju lahko uporabite konfigurator za izbiro oken in vrat.

Icon_web_Favorisierter_Partner - 72132

Vse za popoln nastop
 

Z veseljem bomo prevzeli vaše delo na področju marketinga. Pri nas prejmete vsa reklamna sredstva, ki jih potrebujete za pridobivanje novih strank – od profesionalne pisarniške opreme, individualiziranih brošur o izdelkih in plakatov do spletne strani.

Icon_Digital_Services - 72131

Hitrejša izbira in naročila
 

Z našim digitalnim portalom za stranke prihranite dragoceni čas pri naročilih. Tam imate namreč neposreden dostop do sledenja naročilom, tehničnih podatkov, opisov izdelkov, podatkov o strankah in še veliko več. Če potrebujete osebno svetovanje, pa se lahko z enim samim klikom obrnete na svojo osebo za stik.

Naši sistemi

REHAU vam ponuja napredno tehnologijo za najboljše udobje ter za potrebe današnjega in jutrišnjega dne – ne glede na to, ali gre za okna, balkonska, terasna oziroma vhodna vrata ali dvižno drsna vrata.

 

Vedno smo vam na voljo!

Prišel je čas za okna, ki so prav tako sodobna kot naše življenje. Veselimo se pogovora z vami!