Топ производи

Топлина, удобност и комфор.

РЕХАУ површинското греење го подобрува комфорот а истовремено заштедува скапоцена енергија за греење!

Новиот собен регулатор НЕА

Награда за дизајн и лесна употреба.

Хигиена на водата за пиење

Хигиена на водата за пиење – ова треба да го знаете Како навистина стојат работите со хигиената на водата за пиење, ...

ГЕНЕО прозорци од РАУ ФИПРО

Колку енергија можете да заштедите? Намалете ги трошоците за греење со помош на нашите алатки за заштеда.

Новости

13.03.2014
Прес информации

РЕХАУ заедно со градежните фирми на овогодинешниот саем ГРАДЕЖНИШТВО 2014

РЕХАУ заедно со градежните фирми на овогодинешниот саем ГРАДЕЖНИШТВО 2014 Оваа година РЕХАУ во Македонија на ...
21.02.2014
Прес информации

РЕХАУ на саемот FENSTERBAU FRONTALE 2014

РЕХАУ на саемот FENSTERBAU FRONTALE 2014 од 26. до 29. март 2014 во Нирнберг, Германија - хала 4A, штанд 123
27.08.2013
Прес информации

РЕХАУ го презентира новиот собен регулатор НЕА за површинско греење и ладење

Одличен дизајн и лесно користење
Печати