Dritare Euro-Dizajn 70

Dritare Euro-Dizajn 70

Thjeshtë më shumë kënaqësi për jetën

Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin. Sepse pamjet e bukura dhe drita e diellit japin një kontribut të rëndësishëm për mirëqenien tuaj.

Avantazhet:

 • Dhoma plot dritë
 • Përzgjedhje e madhe ngjyrash dhe formash për dëshirat tuaja individuale
 • Siguri brenda 4 mureve tuaja falë mbrojtjes së jashtëzakonshme ndaj thyerjes
 • Mbrojtje e shkëlqyer ndaj zhurmës për një gjumë të qetë
 • Më shumë komfort banimi nëpërmjet reduktimit perfekt të nxehtësisë
 • Pastrim tepër i lehtë falë shtresave me definicion të lartë (HDF)
20.10.2020 Euro-Design 70
pdf

Shkarko
(pdf, 1 MB)

Dritare Euro-Dizajn 70

Gëzoni lirinë – në ngjyrë dhe formë

Zgjidhni nga mundësitë e shumta arkitektonike përmes formave individuale, p.sh. dritare të rrumbullakëta, këndore dhe trekëndëshe si dhe mënyra e ndërtimit me grila.

Ndërmjet më shumë se 220 dekoresh zgjidhni ngjyrën tuaj të dëshiruar. Këtu, fantazia juaj nuk njeh kufij.

Gama jonë e gjerë e ngjyrave nga KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: me tone metalike aktuale, pamje të ngrohtë druri ose pastel trendi - KALEIDO COLOR përmbush çdo dëshirë individuale të ngjyrave.

Farben und Dekore

Teknika

 • Reduktim nxehtësie Uw deri në 1,3 W/m²K
 • Mbrojtje akustike Rw = 45 dB
 • Pengim i thyerjes deri RC2
 • Thellësi konstruksioni 70 mm për një stil elegant
 • 5 dhoma
 • Fortësia e xhamit 41 mm
 • Mbyllje periferike për një mbrojtje të besueshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Penetrim i ajrit 4
 • Dendësia e goditjes së shiut 9A
 • Rezistenca ndaj erës B5

Shitësit e specializuar në zonën ku banoni

Gjeni shpejtë dhe lehtë një shitës të specializuar që mund ta kontaktoni drejtpërdrejtë.

Kërko një shitës të specializuar

Ndryshimi i dritareve është kaq i lehtë

Kryhet shpejt, pastër dhe lehtë.
 

Shihni videon

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection