700-D081 - 61885

Kurseni energji

Kështu kursimi i energjisë bëhet si lojë për fëmijë

Nuk mund të bëni asgjë kundër çmimeve në rritje të energjisë, por mund të bëni shumë për konsumin tuaj personal të energjisë. Përmes dritareve pa izolim të mirë humbet shumë energji e vlefshme e papërdorur. Si do që të jetë, ju duhet ta paguani.

Me sistemet tona të dritareve, e merrni nën kontroll konsumin tuaj të energjisë. Nivelet e larta të izolimit sigurojnë një konsum të ulët të energjisë – deri në 76 % më pak energji sesa me dritaret e vjetra*. Një plus i pastër për xhepin tuaj! Merreni sa më shpejt vendimin e duhur me dritaret e reja që kursejnë energji nga REHAU. Kështu dukshëm e reduktoni konsumin tuaj të energjisë dhe kurseni para.

* Reduktimi i humbjes së energjisë nga dritaret në rast se ndërroni dritaret prej druri/plastike të viteve 1980 (Uf = 1.9; Ug = 3.0) me dritaret me profile GENEO (Uf = 0.89; Ug = 0.5), përmasat e dritares 123 x 148 cm

Sa energji mund të kurseni?

Mund ta zbuloni menjëherë me ndihmën e llogaritësit tonë të kursimit të energjisë.

Si i dalloni dritaret e izoluara mirë?

Kur bëhet fjalë për dritare me efiçencë ndaj energjisë, hyn në lojë vlera U e dritareve. Vlera U është koeficienti i përcjelljes së nxehtësisë. Ajo shërben për vlerësimin e izolimit termik të një dritareje dhe tregon sasinë e energjisë që humbet për një orë  nga një sipërfaqe prej 1 m². Sa më e vogël të jetë kjo vlerë, aq më i madh është izolimi termik. Në krahasim me dritaret e zakonshme, me tek xham me verë U mesatarisht 5,8 W/m²K, dritaret tona kanë vlera maksimale deri në 0,85 W/m²K.

Montimi profesional i dritareve tuaja është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Vetëm nëse dritaret tuaja janë absolutisht të papërshkueshme, mund të shmangen dëmtimet nga lagështia dhe nga myku. Merrni këshilla të hollësishme për mundësitë tuaja individuale të kursimit:

Merrni këshilla të hollësishme për sigurinë e dritareve tuaja:

Te specialisti juaj i dritareve në zonën ku banoni

Dritaret REHAU mund të ofrojnë shumë.

Ato nuk shquhen vetëm për kursimin e shkëlqyeshëm të energjisë, por edhe për:

Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në gamën tonë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection