700-D248 - 72535

Mbrojtjen nga zhurmat

Shtëpia juaj, një vend i qetësisë dhe komfortit.

Automjetet kalojnë në rrugë, fqinji kosit barin ose dëgjon muzikë me zë të lartë – çdo ditë na rrethojnë shumë zëra dhe na ngarkojnë me zhurmë.

Dritaret REHAU kujdesen për qetësi dhe komfort brenda katër mureve tona. Me dritaret tona të pajisura me nivele të ndryshme të mbrojtjes nga zhurma, ju mund të shijoni gjithandej qetësinë dhe paqen. Shtrihuni të relaksuar – pa zhurmë nga jashtë. Kjo nuk e rrit vetëm cilësinë e jetës por kontribon edhe për mirëqenien e përgjithshme.

Schallschutzfenster

Zhurma jo vetëm që është e pakëndshme, por me kalimin e kohës ajo mund t'ju bëjë të ndiheni keq. Përjashtoni thjeshtë zhurmat e mëdha me sistemet tona të dritareve. Në varësi të ambientit tuaj të banimit dhe ndotjes akustike, ju mund ta përcaktoni mbrojtjen nga zhurma individualisht për secilën dritare. Kështu shtëpia juaj do të shndërrohet një oazë qetësie.

Merrni këshilla të hollësishme për dritaret tuaja kundra zhurmave:

Te specialisti juaj i dritareve në zonën ku banoni

Dritaret REHAU mund të ofrojnë shumë.

Ato jo vetëm që garantojnë mbrojtje të shkëlqyer ndaj zhurmave, por edhe për:​​​​​​​

Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në gamën tonë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection