Sistemin e sigurisë

Sistemin e sigurisë

Dritaret REHAU nuk u japin asnjë mundësi hajdutëve!

Duhet të ndiheni të sigurt brenda katër mureve tuaja. Kjo është arsyeja pse dritaret tona ofrojnë mbrojtje optimale nga vjedhjet dhe mund të zgjidhen në nivele të ndryshme mbrojtjeje. Në këtë mënyrë ju do të keni sigurinë e kërkuar në çdo kohë. Shfrytëzoni thjeshtë zgjidhjen All-in-One dhe shtrihuni të relaksuar!

Provala_AL - 62821


Ju mund të përcaktoni nivelin e rezistencës së dritareve tuaj sipas kërkesave tuaja personale të sigurisë. Jo me çdo kusht është i nevojshëm niveli më i lartë e rezistencës.

Ndjehuni thjeshtë të sigurt!

Pa asnjë problem me teknikën e duhur të sigurisë. Ka një mënyrë të thjeshtë për ta bërë shtëpinë tuaj më të sigurt: dritaret REHAU ju ofrojnë përforcim individual të sigurisë, çka e vështirëson hapjen me levë nga hajdutët. Në mbi një të tretën e rasteve, falë pajisjeve të sigurisë minimizohet konsiderueshëm tentativa për vjedhje.


REHAU Smart Guard - si të parandaloni vjedhjet sot

Instaluar në mënyrë të padukshme në kornizën e dritareve GENEO dhe SYNEGO, opsioni Smart Guard garanton në mënyrë aktive sigurinë parandaluese. Sensori inteligjent i zbulimit regjistron hajdutët dhe më pas aktivizon në mënyrë të pavarur programin mbrojtës. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Kështu, Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit. Pasi ato reagojnë vetëm kur hajduti ndodhet brenda shtëpisë - pra dritarja ose dera janë tashmë të dëmtuara.

Mësoni më shumë

Merrni këshilla të hollësishme për sigurinë e dritareve tuaja:

Te specialisti juaj i dritareve në zonën ku banoni

Dritaret REHAU mund të ofrojnë shumë.

Ato jo vetëm që garantojnë mbrojtje të shkëlqyer kundër vjedhjeve, por edhe për:


Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në gamën tonë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Engineering progress

Enhancing lives