Vízjelző – mindig ott, ahol szükséges

A RE.GUARD vízjelzők felismerik a vízszivárgást a különösen kritikus helyeken és segítenek Önnek megvédeni otthonát a vízkároktól.

410-D024_CL - 83012


Élvezze a nagyobb biztonságot a RE.GUARD vízjelzőkkel

Tömítetlen lefolyók vagy csepegő menetes csatlakozók a falban: a vízkárokat gyakran csak olyankor fedezzük fel, amikor az épület állaga vagy a berendezési tárgyak már megsínylették. A RE.GUARD vízőrhöz kapható opcionális vízjelzők gondoskodnak arról, hogy ez elkerülhető legyen. Észlelik a kilépett vizet és a házban bárhol kezelhetők.

A szállítási terjedelembe tartozó hosszabbító kábelek révén a vízérzékelők rugalmasan elhelyezhetők, így biztosíthatnak minden kritikus helyet a helyi adottságoktól függetlenül.Ahová érdemes vízjelzőket elhelyezni:

410-D055_CL - 86085

Mosógépek

A mosó- és mosogatógépek meghibásodott tömlői vagy tömítései is okozhatnak gondot. A beépített Aquastop funkció elromolhat – és ekkor nagy kár keletkezhet.

410-D041_CL - 83037

Fürdőszoba

A túlcsorduló fürdőkádtól a tönkrement szifonig a mosdókagyló alatt: a fürdőszobában könnyen elromolhat valami.

410-D054_CL - 86084

Lakótér és konyha

Tömítetlen lefolyók vagy csepegő menetes csatlakozók a falban: A károkat gyakran csak olyankor fedezzük fel, amikor az épület állaga vagy a berendezési tárgyak már megsínylették.

410-D036_CL - 83029

Hosszabbító szonda

Hosszabbítókéból érzékelővel a különösen nehezen hozzáférhető helyekhez. A vízjelzőhöz egy hosszabbító szondát mellékelünk.

 


Érdeklődik a termék iránt?
Itt szerezheti be a vízjelzőt

További RE.GUARD vízjelzőket igényelhet kényelmesen a kivitelezőn keresztül vagy a REHAU webáruházban.Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection