Fußbodenheizung

Očekujte više od svog doma s podnim grijanjem

U svom domu ne želimo da budemo ograničeni – ni kada se radi o idejama, ni kada je u pitanju komfor.

S podnim grijanjem kompanije REHAU možete više očekivati od Vašeg doma.


Više komfora, više prostora, više životnog kvaliteta

Podno grijanje kompanije REHAU Vam otvara mogućnost više. Očekujte toplinu koja se osjeća, ali se ne vidi. To ostavlja više prostora za sopstvene ideje i individualan prijatni osjećaj.


Uživanje u potpunoj fleksibilnosti

Koristimo puno vremena da svoj dom individualno uredimo. Boja, namještaj i dekoracija – sve mora da bude tačno onako kako smo zamislili. Zašto bi pri tome trebalo praviti kompromise?

Podno grijanje kompanije REHAU pruža Vam mogućnost da se pri uređivanju prepustite svojim idejama. Bez radijatora koja blokiraju dragocjeni prostor. Više prostora za Vaše ideje.

Očekujte veću slobodu kretanja:

Za više slobodnog vremena

REHAU podno grijanje ne stvara prašinu, ne mora se lakirati i ne sprječava čišćenje u uglovima.

Za sve podne obloge

Bilo da se radi o pločicama, parketu ili laminatu – REHAU podna grijanja su u principu pogodna za sve vrste podnih obloga.

Za novogradnju i renoviranje

REHAU sistemi podnog grijanja privlače svojom malom ugradnom visinom i dozvoljavaju nadogradnju po individualnoj mjeri.


Fußbodenheizung mit Wohlfühlfaktor

Veći faktor zadovoljstva – uvijek i svuda

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Odgovarajuća temperatura dobrim dijelom određuje naš životni kvalitet. Zašto se odreći udobnosti i komfora?

REHAU podno grijanje osigurava ravnomjernu raspodjelu toplote u cijeloj prostoriji. Za razliku od pojedinačnih radijatora prostorija se zagrijava ravnomjerno, toplota se raspoređuje svuda i ne nastaju hladne ili previše tople zone. Očekujte prijatnu klimu u prostoriji – bez obzira gdje stojite ili sjedite.

Još više komfora pruža regulacija za jednu prostoriju NEA SMART 2.0, s kojom temperaturu možete regulirati i putem interneta.

Saznajte više o regulaciji temperature


Očekujte veću održivost

Pored komfora i fleksibilnosti REHAU podno grijanje štedi energiju. To je dobro za životnu sredinu – to će Vam uštedjeti novac. Nabavka nije skuplja od uobičajenih radijatora. Zašto se onda ograničiti na standardno rješenje ako po istoj cijeni postoje održivija rešenja?

Međutim, po pitanju održivosti od REHAU površinskog grijanja možete još više očekivati: Možete ga kombinirati s mnogim obnovljivim izvorima energije kao što su termalna, sunčeva ili geotermalna energija.


Ušteda energije do 20%

 

Kontakt

Imate pitanja u vezi našeg sistema podnog grijanja? Rado ćemo Vam pružiti savjet u vezi toga.

Pišite nam

Icon_Dealfinder_14-5_light-grey - 75956

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection