Passion for color 2020

Passion for color 2020 – čari Islanda

Island očarava. REHAU sa Passion for color 2020 unosi posebnu magiju vulkanskog ostrva u uređenje unutrašnjeg prostora. Šest boja reprezentuju prirodu koja ostavlja bez daha, hiljadama godina stare mitove, ali i elegantni glavni grad Rejkjavik sa njegovim živahnim izgledom.

U Skandinaviji se to naziva opuštenim, prirodnim istovremeno modernim odnosom prema životu, Hygge ili Lagom. Ovaj nordijski kvalitet života je prisutan i na Islandu. Obogatite prostorije čarima Islanda sa Passion for color 2020!


Passion for color: Neve


Neve

Blistavo – jasno – čisto

Čista bijelina na snijegom pokrivenim planinama Islanda: Bijelo naglašava kontraste i uranja svijet čistoću poput snova.

Savršeno se slaže sa: mirnim, prirodnim dizajnom sa drvetom ili dekorima drveta, ali takođe stvara i uzbudljiv kontrast u odnosu na upadljive nijanse boja.

REHAU površina: RAUVISIO brilliant


IML_01745 - 100493Color for passion: Nebbia

Nebbia

Nebbia

Neutralno – misteriozno – nenametljivo

Čestice vode se haotično kovitlaju. Magla se poput vela nadvija nad stvarima. Magla čini kontraste mekšim i stvara misterioznu atmosferu.

Savršeno se slaže sa: mnoštvom. Nebbia naglašava industrijski dizajn, isto kao i što je neupadljivi pratilac jarkih nijansi boja.

REHAU površine: RAUVISIO crystal i RAUVISIO brilliant


IML_01747 - 100498Passion for color: Terricio

Terriccio

Terriccio

Živahno – izdašno – zemljano

Island je zemlja Vulkana. Zbog toga zemlja sadrži mnogo hranljivih materija. Vulkani predstavljaju snagu prirode, obnavljanje i životni ciklus.

Savršeno se slaže sa: Crna i antracit, sa kojima tamno smeđa boja stvara prirodno jedinstvo. U kombinaciji sa pastelnim nijansama kao što je menta, Terriccio sa svojim blagim metalnim odsjajem postaje pravi kreator trenda.

REHAU površina​​​​​​​: RAUVISIO crystal


TerricioPassion for color: Menta

Menta

Menta

Prirodno – osvežavajuće – harmonično

Tokom islandskog ljeta bilje, paprat, lišajevi i trave se ističu svojim bojama. Nijanse u boji mente pružaju osjećaj proljeća – i predivnog momenta kada dani postaju svijetliji, a noći kraće.

Savršeno se slaže sa: drugim pastelnim nijansama boja i time spada u najvažnije trendove za 2020. Pastelne nijanse boja gode oku i unose boju u prostor bez da potpuno dominiraju njime. Nijanse u boji mente sa jarkom, tamnom smeđom bojom stvaraju stilski kontrast.

REHAU površina: RAUVISIO crystal


IML_01748 - 100497Passion for color: Laguna

Laguna

Laguna

Nordijski – svestrano – tečno

Plava laguna Islanda je poznata u cijelom svijetu. Međutim, ostrvo pruža dom mnogim malim jezerima i lagunama. Nijedna vodena masa nije kao druga. Svaka ima sopstveni oblik, sopstvenu boju i sopstvenu fascinaciju.

Savršeno se slaže sa: svim nijansama sive boje. Laguna svoj efekat najbolje ispoljava u kombinaciji sa bojom srebra, svijetlosivom, sivo-zelenom, bojom starog drveta i asfaltnosivom bojom. U kombinaciji sa drugim bojama, siva boja je u pozadini i pruža veću dubinu.

REHAU površina: RAUVISIO crystal


LagunaPassion for color: Atlantico


Atlantico

Atlantico

Misteriozno – duboko – intenzivno

Island je okružen Atlantikom, drugim najvećim okeanom na svijetu. Atlantik i njegova mora pokrivaju oko petine zemljine površine. On povezuje kontinente i nudi dom mnogim vodenim stanovnicima – i skriva beskonačno mnogo tajni.

Savršeno se slaže sa: drugim nijansama plave boje. Različite nijanse smeđe boje se harmonično dopunjuju. Ko traga za kontrastima, može po želji kombinovati tamnu sivo-plavu sa bojom betona ili zlatnom, za puristički, odn. elegantni izgled.

REHAU površina: RAUVISIO crystal


AtlanticoRAUVISIO površine

Saznajte više o REHAU programu površinskih materijala.

Saznajte više

Kontakt

Imate pitanja? Iskoristite besplatnu dežurnu telefonsku liniju na kojoj će vam odgovore davati naši stručnjaci ili popunite naš obrazac za kontakt.

Obratite nam se


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection