Verscheidenheid, service en knowhow: REHAU kantenbanden voor professionele meubelbouwers

Vanuit onze fabriek in Visbek (Nedersaksen) zetten we de toon voor de meubelsector. Meer dan 600 medewerkers zorgen ervoor dat je meubelcomponenten precies op het juiste tijdstip, in de juiste uitvoering op de juiste locatie worden geleverd. En dat in meer dan 30.000 decors en kleuren.

Absoluut een logistiek huzarenstuk, want er wordt zowel aan industriële meubelbouwbedrijven als aan interieurbouwers of meubelmakers geleverd, en zelfs al gaat het maar om één meter kantenband, dan nog vindt de levering binnen 24 uur plaats.


Jouw voordelen:

  • Besteld vóór de middag: binnen 24 uur geleverd
  • Het aanbod telt meer dan 1800 kleuren en decors in meer dan 100.000 verschillende varianten, meteen leverbaar uit magazijn
  • Elke hoeveelheid, elke lengte: wij bieden al kantenbanden vanaf 1 m of 1 rol
Op de meer dan 50 extrusie-installaties worden naast kantenbanden van ABS (acrylonitril-butadieen-styreen) en PP (polypropyleen) ook nog PP-profielen voor kastrolluiken en systeemonderdelen geproduceerd.

Maar naast de zuivere productie zijn er nog enkele andere afdelingen die voor een soepele afhandeling zorgen: planning van halffabricaten, voorbereiding van de materialen, kwaliteitsborging incl. auditbeheer en laboratoriumproeven binnen het bedrijf, alsook een eigen opleidingslocatie en constructie van werktuigen; alle gespecialiseerde afdelingen onder één dak, efficiënt georganiseerd.


Onze fabrieksdirecteur Stephan May vat het met het motto van het team samen:

"Wij staan onze klanten iedere dag opnieuw ten dienste met topkwaliteit, correcte leveringen en ongeëvenaarde industriële veiligheidsnormen."


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection