Oslofjord Convention Center - 114243

Fornybar energi til Oslofjord Convention Center

REHAU er involvert i den store utbygningen av Oslofjord Convention Center.  Dette sentret, som ligger naturskjønt til i Stokke ved Oslofjorden, er det nest største konferansesentret i Europa, og forsynes primært kun med fornybar energi. 

Varmen fordeles ved hjelp av våre RAUVITHERM og RAUTHERMEX pre-isolerte PEX (PE-Xa) -rør. I planleggingsfasen ble konstruktøren klar over at det stålrør-baserte energifordelings- systemet kunne transformeres til et stål/PEX hybridnett.  På denne måten er installasjonstid og kostnader blitt drastisk redusert.  To store energisentraler basert på pellets mater energi, som derfra ledes inn i hovedrørene av stål.  Derfra ledes varmestrømmen over i kulvertrørene av PEX, som forsyner leilighetene og de øvrige boenheter med varme. 

REHAU har så langt levert 785m RAUTHERMEX rør, med minimalt varmetap: 534m av UNO 90, 74m av DUO 73 og 177m av DUO 75.  I tillegg har vi levert mer enn 4.000m RAUVITHERM-rør, som har fordeler i større fleksibilitet og enklere installasjon.  Gjennom disse rørene forsynes mer enn 6.000 gjester med varmtvann og varme. 

InstallatørIlc Construction as
År2017
ByggherreOslofjord Property

Engineering progress

Enhancing lives