Sistemi

Budućnost sa dobrim izgledima - zajedno do uspeha

Uvek pravo rešenje za zahtevne investitiore

Proizvodi sa profilom

U našoj proizvodnoj paleti ćete uvek naći odgovarajući profil, bilo da se radi o energetski efikasnim prozorima ili vratima za sopstveni moderan dom.

Servisi za partnere

Profesionalno opremanje poslovnog prostora, atraktivna prodajna dokumentacija, efikasni programski paketi i aplikacije, poučni seminari: saznajte više o našim sveoubvatnim servisnim uslugama za REHAU partnere.

Referentni objekti

Uverite se ovde u naše mnogobrojne reference. Paleta referenci obuhvata širok spektar arhitektonskih rešenja: počevši od izgradnje objekata na području PHZ ili sa integrisanim ventilacionim sistemom GENEO INOVENT, preko porodičnih kuća sa panoramskom perspektivom pa sve do nekretnina sa bezbroj varijacija po pitanju boja i oblika. Mi za svaku primenu imamo odgovarajući sistem na raspolaganju. 

Energetski efikasno i održivo

Posvećenost okolini i intergeneracija aktivnosti je već dugo naše utemeljenje. Mi prihvatamo povraćaj starih prozora i ostataka profila, koje recikliramo i na taj način dobijenu i oplemenjenu sirovinu koristimo u novim proizvodnim procesima. Upravo tako vrhunski kvalitet u kombinaciji sa inovativnošću i održivošću.