REHAU Bosna i Hercegovina


Verwaltung Deutschland - Rehau Rheniumhaus

REHAU Bosna i Hercegovina


Našas lokalna prodajna i administrativna kancelarija:

Verw_Rehau_Rheniumhaus_27_01 - 89324729

REHAU d.o.o.

Rajlovačka bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

+387 33 475 500

sarajevo@rehau.comREHAU 

REHAU je od 1999.god. prisutan  na bosankohercegovačkom tržištu otvaranjem svog predstavništva, te kasnije firme REHAU d.o.o  i skladišta u Sarajevu, odakle uspješno posluje i obrađuje tržište cijele Bosne i Hercegovine.

REHAU nudi kompletna rješenja usmjerena na budućnost, održivu gradnju i modernizaciju. U fokusu su teme energetski efikasna gradnja, korištenje obnovljivih izvora energije i upravljanje vodama. Na području prozora, tehnologije građenja i građevinarstava REHAU je snažan partner svojim kupcima sa sofisticiranim sistemskim rješenjima i sveobuhvatnim uslugama.

Danas, nakon pune dvadeset dvije godine poslovanja možemo da se pohvalimo inovacijama koje su oblikovale našu industriju, impresivnim brojem partnera sa kojima gradimo snažne, iskrene i dugoročne odnose i velikim brojem značajnih projekata u kojima smo zajedno učestvovali.

Zaposleni čine najveću vrijednost naše kompanije i oni su zaslužni za povjerenje i kredibilitet koji imamo na bosanskohercegovačkom tržištu, kao i za kontinuirani rast tokom svih ovih godina.

Danas, sa velikim znanjem i iskustvom, u mogućnosti smo da ispunimo široke potrebe svakog pojedinca, a naši rezultati i aktivnosti rezultat su vrijednosti koje živimo: inovativnost, pouzdanost, povjerenje.


REHAU širom svijeta

Sve detalje o proizvodima i uslugama dostupnim u različitim regijama, kao i slobodna radna mjesta i prilike za partnerstvo potražite na web lokacijama svake države u kojoj poslujemo. 

Web lokacije širom svijetaUpoznajte nas

Svrha i vrijednosti

Više

Uspjeh u brojevima

Više

Inovativna rješenja

Više

REHAU „Država“

Mediji

Više

Kupovina

Više

Održivost

Više

Posao

Više

Engineering progress

Enhancing lives