Osjećajte se dobro u svim sferama života – REHAU površinsko grijanje i hlađenje

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Udobna i zdrava prostorna klima tako utiče na velik dio kvaliteta našeg života. Moderni REHAU sistemi za površinsko grijanje i hlađenje predstavljaju najbolji preduslov za udoban dom.

Do 20% uštede energije

Zahvaljujući nižoj temperaturi vode REHAU površinsko grijanje je pravo čudo za uštedu energije. Nabavka je unatoč tome jednako povoljna kao ona konvencionalnih radijatora. 


Wir nennen Ihnen gute Gründe für den Einsatz einer Fußbodenheizung

Udobnost i komfor

U slučaju grijanja radijatorima brzo dolazi do nejednakog zagrijavanja prostorije unatoč velikoj ogrjevnoj snazi. Neki dijelovi prostorije mogu da budu neugodno hladni, a drugi pretopli. Na taj način ne može nastati udobna prostorna klima.

REHAU površinsko grijanje obezbjeđuje ravnomjernu raspodjelu topline u cijeloj prostoriji.

Prilagodljivo uređenje prostora

Toplina koju osjećate, a ne vidite

 • Slobodni prostor:
  Moderno REHAU površinsko grijanje ističe se prvenstveno time što je sakriveno u podu ili u zidu. Time se oslobađa prostor za namještaj, otvaraju se nove mogućnosti za uređenje i prostorija se jednostavno čini urednijom. 
  Pored toga: REHAU površinsko grijanje ne skuplja prašinu, ne mora se lakirati i pri čišćenju ne blokira uglove.
 • Za sve podne obloge:
  Bilo da se radi o pločicama, parketu, tepihu ili laminatu – REHAU površinska grijanja i hlađenja odgovaraju svim tipovima podnih obloga.
 • Za novogradnju i sanaciju:
  REHAU sistemi za površinsko grijanje su idealni za svaku upotrebu. 
  Naročito pri sanaciji oduševljavaju niskim visinama konstrukcije i dozvoljavaju nadogradnju prema inidividualnim potrebama.