Pametno staklo za vaše kupatilo

Pametno staklo za vaše kupatilo

Zahtjevi za kvalitetom i dizajnom u kupaonici posljednjih godina dostižu sasvim novi nivo. Inovativni površinski materijal RAUVISIO crystal u potpunosti zadovoljava ovaj trend i nudi maksimalnu fleksibilnost u dizajnu kupatila. Bilo da se radi o zidnim oblogama, zidnoj oblozi u tušu ili ukrasnoj površini namještaja, pametno staklo postiže beskrajna područja primjene.

RAUVISIO kristal je polimerno staklo koje zadivljuje svojim kvalitetnim izgledom stakla i u potpunosti nadoknađuje nedostatke pravog stakla.

Vaše prednosti

Naše pametno staklo zadivljuje svojim pametnim prednostima u svakodnevnoj upotrebi:

Visokokvalitetna optika

Zahvaljujući svom sjajnom dubinskom efektu, RAUVISIO crystal predstavlja vrhunac u kupaonici, nudi udoban osjećaj i manje je sklon maglenju nego pravo staklo.

Otporan na ogrebotine

RAUVISIO crystal pokazuje visoku razinu otpornosti na ogrebotine u svakodnevnoj upotrebi. To znači da površina ostaje lijepa kao što je bila prvog dana, čak i nakon više godina.

Higijenska čistoća

S konvencionalnim pravim staklenim frontovima, prljavština se može sakupljati na području fuga. RAUVISIO crystal fronte u potpunosti su bez fuga. Time bakterije nemaju šanse.

Lako se čisti

Zahvaljujući njihovom laku, površine kupatila od kristala RAUVISIO izuzetno su otporne na prljavštinu i mogu se lako očistiti vodom i krpom od mikrovlakana.

Mogućnost pisanja

Površina koja je također dostupna sa magnetnom funkcijom se po mogućnosti može šarati sa Whiteboard markerima. Ovako ostavljate male poruke za svoje voljene u svakodnevnom životu.

Izuzetno dimenzijski stabilan

Zahvaljujući svojoj simetričnoj strukturi, kuhinjske fronte RAUVISIO osiguravaju trajnu stabilnost bez krivljenja čak i nakon višegodišnje upotrebe.

Garantiert nachhaltig

Zajamčeno održivo

Naši paneli RAUVISIO presovani drvenim materijalima zadovoljavaju PEFC standarde opskrbnog lanca za održivu šumarstvo.

Fascinacija RAUVISIO crystal

Neka vas inspirišu mogućnosti koje RAUVISIO površine nude u vašem kupatilu.

RAUVISIO crystal Oberflächen im Bad

RAUVISIO crystal Oberflächen im Bad

Radite li u industriji kupaoničkog namještaja? Saznajte više o RAUVISIO kristalu.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection