Servis za projektante

Elementi servisa za arhitekte i projektante

Uspešno projektovanje uz REHAU
Impresivne mogućnosti rešenja na bazi polimera otvaraju našim kupcima i krajnjim potrošačima fascinantan potencijal korišćenja. Arhitekte, projektanti i izvođaći, kao i investitori i trgovci profitiraju od naših sistemskih rešenja, koja su optimalno prilagođena Vašim potrebama. REHAU je kompetentan partner u oblasti prozorskih i fasdnih sistema, unutrašnjih instalacija, niskogradnje i obnovljivih izvora energije. Po pitanju ekoloških i ekonomskih tema u budućnosti, koa što su energetski efikasna gradnja ili upravljanje vodama mi smo sa svojom jedinstvenom širokom paletom programa vodeći. Kao premijum isporučilac ispunjavamo najviše standarde kako u domenu svojih proizvodnih rešenja, tako i u domenu svojih sveobuhvatnih servisnih usluga i tehničke podrške.


Full Service u svim fazama projekta
Sve oštrija konkurencija za arhitekte i projektante. Rokovi su sve kraći, a Vaši klijenti, investitori već u fazi idejnog projekta očekuju informacije o energetskoj efikasnosti, troškovima izgradnje itd. Već na samom početku potrebne su Vam pouzdane informacije, pravi alati, pouzdani partneri. REHAU će Vam pomoći da ispunite ove zahteve. Uz optimalnu ponudu servisa mi ćemo Vas podržati u svim fazama projekta – od idejnog rešenja, preko tehničkog i ekonomskog projektovanja, do izvođenja.


Servis na svim nivoima
Vi ćete uvek biti u toku jer Vam nudimo ličnu podršku, od školovanja u REHAU Akademiji pa sve do obezbeđvanja prodajne dokumentacije i tehničkih informacija. Upoznajte se sa našom kompletnom ponudom porizvoda i usluga na našoj web-stranici.