Druga faza projekta

Tehničko i ekonomsko projektovanje

Idejni projekat je završen i dobili ste zeleno svetlo za drugu fazu projekta. Kod tehničkog i ekonomskog projektovanja bitno je zadržati pregled i pridržavati se rokova. Potrebno je pribaviti dozvole, planirati izvođenje i odabrati izvođače.

REHAU ubrzava ovu radno intenzivnu fazu. Mi Vam nudimo sveobuhvatne serisne pakete od podataka o proizvodima sa tenerskim opisima i predmerima preko alata za porjektovanje. Pored toga pružićemo Vam podršku prilikom pronalaženja adekvatnih partnera sa kojima usko sarađujemo i koji se redovno edukuju u REHAU Akademiji. U ovoj fazi i Vama ćemo preneti aktuelan Know-how, koji će Vam dati sigurnost.

Tehničko i ekonomsko projektovanje

Proizvodne informacije

Solidna baza podataka

Kod tehničkog i ekonomskog projektovanja neophodne su Vam pouzdane informacije bez dugotrajnog istraživanja. Mi Vam nudimo sve što Vam je potrebno za izradu projekta i kalkulaciju. Na našoj web-stranici naći ćete specifikacije svih REHAU rešenja. Za download pripremili smo Vam matične podatke artikala, dijagrame efikasnosti, tenderske opise i predmere.

Proizvodne informacije REHAU Građevinarstvo

Online-alat

Kalkulator uštede energije prozorski i fasadni sistemi – jednostavno i brzo utvrdite koji nivo energetske efikasnosti možete da postignete ugradnjom prozora od REHAU profila. Alat možete download-ovati

Kalkulator uštede energije prozorski i fasadni sistemi

Programski paketi

Programski paket za proračun unutrašnjih instalacija – naš dokazan programski paket za kompleksan proračun unutrašnjih instalacija.

Prozorski i fasadni sistemi – naš inovativan i funkcionalan programski paket Vam olakšava svakodnevan rad. Jednosatavan i komforan proračun statike, prikazi preseka otvora i detalja profila, prikazi izoterma i otpornosti na vetar - vredna podrška pri izradi tenderskih opisa i ponuda.

Prozorski i fasadni sistemi

Know-how

Znanje - prednost u odnosu na konkurenciju – izuzetno kvalifikovani predavači REHAU Akademije Građevinarstvo su fokusirani na Vaš uspeh i preneće Vam znanje i iskustva iz prakse po pitanju proizvoda, rešenja, profesionalnog marketinga, uspešne prodaje ili managementa.

REHAU AKADEMIJA

Aktivna podrška

Brzo do pravih partnera – za kvalitetnu i pravovremenu realizaciju Vaših projekta potrebni su Vam pouzdani i kvalifikovani partneri. Mi ćemo Vam pružiti podršku i spojićemo Vas sa stručnim firmama, koje će optimalno moći da realizuju Vaše zahteve.

Za standardne zahteve nudimo Vam brzu i jednostavnu online-pretragu stručnih firmi na našoj web-stranici. Ukoliko tražite specijalne kvalifikacije rado ćemo Vam telefonom dati preporuku i pomoći pri uspostavljanju kontakta.

REHAU partneri u Vašoj blizini