Kompetentnost

Pouzdan i inovativan

Svojom izrazitom inovativnošću i visokom pouzdanošću REHAU sebi dugoročno obezbjeđuje prednost u odnosu na konkurenciju. Naš specifičan know-how za branše iz naša 3 poslovna segmenta građevinarstvo, automotivi i industrija dosljedno međusobno povezujemo. Jer se naša vodeća pozicija širom svijeta, učvršćuje kroz promišljenu i zaokruženu ponudu sistema, tehničke podrške i servisnih usluga. REHAU je zbog svoje dugoročne poslovne orijentacije, nezavisan i pouzdan partner za naše kupce u cijelom svijetu.

Tehnologija

U REHAU inženjeri i tehničari prate proizvod od razvoja do ugradnje i primjene. Naša procesna tehnologija obuhvata pripremu proizvoda za serijsku proizvodnju i optimizaciju proizvodnog procesa. U tome u znatnoj meri učestvuju naši specijalizovani i dobro organizovani proizvodni pogoni. Povrh toga stvaramo optimalne okvirne uslove, kao na primer logistiku i isporuku po sistemu just-in-time.
... saznajte više o ovoj temi

Kvalitet

Načela u odnosu na kvalitet ne važe samo za naše zaposlene, već i za naše dobavljače:

  • Želje i zahtjevi kupaca u odnosnu na kvalitet se uvijek ispunjavaju.
  • Kvalitet se planira, proizvodi, kontrolišu i nadziru
  • Kvalitet uključuje kvalifikovanu obradu upita, uslugu i poštovanje rokova.
  • Primarno je spriječavanje grešaka, a ne njihovo otklanjanje. Uzroci za greške moraju odmah da se otklone.
  • Procesi i sistemi za upravljanje kvalitetom kontinuirano se unapređuju.

... saznajte više o ovoj temi

Životna sredina

U tom smislu podstičemo svijest naših zaposlenih da konstantno rade na unaprijeđenju zaštite životne sredine. Ostvarivanje zajedničkih ciljeva realizujemo kroz uspješne programe i individualne mjere. Naše kupce informišemo o ekološkim aspektima naših proizvoda, a i kod izbora dobavljača ekološke kriterijume uzimamo u obzir. ... saznajte više o ovoj temi

Informacije o materijalu