Novi prodajni ured u Sarajevu

Novi prodajni ured u Sarajevu
10.10.2013

Novi prodajni ured u Sarajevu

U septembru, firma REHAU, koja je vodeći prerađivač polimera i koja je širom svijeta akivna, je proslavila zvanično otvaranje nove lokacije u Sarajevu. Preseljenje u nove moderne poslovne prostorije, u industrijskoj zoni u Rajlovcu, je posljedica konstantnog rasta poslovanja u proteklim godinama i želje da se saradnja sa poslovnim partnerima produbi i unaprijedi, između ostalog kroz inovativne mogućnosti obuke, ali i kroz veće zadovoljstvo zaposlenih zbog moderne infrastrukture u kojoj sada rade.

U okviru "dana otvorenih vrata" i uz prisustvo oko 500 gostiju, u septembru ove godine, proslavljeno je zvanično otvaranje bosanskohercegovačkog prodajnog ureda REHAU, na novoj lokaciji u Sarajevu. Zahvaljujući pozitivnom razvoju stari poslovni prostor više nije odgovarao našim zahtijevima. Pored toga željeli smo i našim kupcima da obezbjedimo modernu i lako dostupnu lokaciju kao i našim zaposlenima da obezbjedimo odgovarajuća radna mjesta za buduće zadatke, koji reprezentuje izrazitu inovativnu snagu firme REHAU.

Novi poslovni prostor površine od 235 m² ureda i 1000 m² skladišta, nalazi se u industrijskoj zoni u Rajlovcu, u blizini autoputa A1 na koriduru 5C, raspolaže modernom infrastrukturom, vrhunski opremljenim uredima, salom za sastanke, kao velikom kantinom za uposlenike.

REHAU je 1997.g. ušao na bosankohercegovačko tržište otvaranjem svog predstavništva. Iz Sarajeva, sjedišta firme REHAU d.o.o., uspješno se obrađuje tržište cijele Bosne i Hercegovine.

REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rješenja na bazi polimera REHAU širom svijeta zauzima vodeće mjesto na području gradnje, automotiva i industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura kompanije koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizlazi iz toga, čini nas modernim, profesionalno vođenim i "porodičnim" preduzećem, jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika površinske obrade. Kao pokretač inovacija, REHAU sa oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom svijeta zauzima istaknuto mjesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspješno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.