REHAU BIH SA SVOJIM POSLOVNIM PARTNERIMA NA SAJMU FENSTERBAU FRONTALE 2014, u Nirnbergu.

30.03.2014

Od 26. do 29. marta 2014.g. u Nirnbergu je održan sajam FENSTERBAU FRONTALE - vodeći sajam za prozorsku i fasadnu tehniku gdje je REHAU bio prisutan pod motom „Mi dajemo Vašem uspjehu profil“.

U fokusu ove godine pored, već više puta dokazane, porodice profila GENEO našlo se i nekoliko noviteta.Porodica GENEO je dopunjena novim ventilacionim sistemom GENEO INOVENT, koji je već na prethodnom sajmu predstavljen kao studija. Osim toga predstavljen je i novi 6-komorni profilni sistem pod imenom SYNEGO te redizajnirani profil EURO 70 koji sada dolazi pod imenom ECOSOL.

REHAU BiH je, kao i predhodnih godina, pozvao svoje poslovne partnere da zajedno posjete sajam kako bi se upoznali sa novitetima koje nudi REHAU. Pored posjete sajma priređene su i zabavne aktivnosti kao što su obilazak grada i zajedničke večere.REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rješenja na bazi polimera REHAU širom svijeta zauzima vodeće mjesto na području gradnje, automotiva i industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura kompanije koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizlazi iz toga, čini nas modernim, profesionalno vođenim i "porodičnim" preduzećem, jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika površinske obrade. Kao pokretač inovacija, REHAU sa oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom svijeta zauzima istaknuto mjesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspješno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.